banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Okan Bayülgen'in programında çıplak protesto

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'in sunduğu "Dada" programında seyircilerin arasından sahneye fırlayan bir eylemci, çıplak protesto gerçekleştirmek isted

07 Şubat 2016 Pazar 13:48
 Okan Bayülgen'in programında çıplak protesto
banner311
 Okan Bayülgen'in programında çıplak protesto
Ünlü şovmen Okan Bayülgen'in sunduğu "Dada" programında seyircilerin arasından sahneye fırlayan bir eylemci, çıplak protesto gerçekleştirmek istedi.

Canlı yayını kestirmeyen Okan Bayülgen, sutyen ile kalan seyirciyi fark eder etmez olaya müdahale etti ve "yayını kesmeyin ama göstermeyin" diyerek protestocuyu giyindirmeye başladı.
beylikdüzü tabela reklam
Daha sonra ise protestonun nedenini soran Bayülgen, "AKP vekilleri" lafını duyunca protestocuyu karşısına alarak konuşmaya başladı.

Protesto yapmanın onun hakkı olduğunu vurgulayan Bayülgen, "Soyunarak mı protesto etmek istiyorsun, bence evet. Sesini mi yükseltmek istiyorsun, bence evet. Slogan mı atmak istiyorsun, bence evet. Ama ben, çalıştığım bu televizyon kanalını korumak zorundayım. Seni de korumak zorundayım." dedi. Bayülgen daha sonra protestocu kadının elini öptü ve uğurladı.

Beyazıt Öztürk'ün programındaki eyleme de değinen Bayülgen, ani gelişen eylem karşısındaki soğuk kanlılığıyla ve yaptığı konuşmayla sosyal medyada büyük takdir topladı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV