banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Olay miras bölüşüldü

Adnan Şenses'in ölümünün ardından kızıyla eşi arasında soruna neden olan benzin istasyonu geçen hafta satıldı, para varislere bölüştürüldü.

13 Ocak 2015 Salı 13:43
Olay miras bölüşüldü
banner267
Olay miras bölüşüldü
Adnan Şenses'in ölümünün ardından kızıyla eşi arasında soruna neden olan benzin istasyonu geçen hafta satıldı, para varislere bölüştürüldü.

Adnan Şenses, ölümünden önce Zeytinburnu'ndaki benzin istasyonunu 10 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Ancak satışın gerçekleşmesine ömrü yetmedi. Sanatçının ölümünün ardından ise eşi Lale Şenses ile kızı Arzum arasında benzin istasyonuyla ilgili sorun çıktı.

3 MİLYON DOLAR AŞAĞISINA

Ayladır alıcısını bekleyen istasyon, geçen hafta nihayet satıldı. 7 milyon dolara alıcı bulan benzinliğin parası, varisler arasında bölüştürüldü. En büyük payı, Şenses'in oğlu gibi sevdiği teknik direktör yeğeni Muhsin Ertuğral aldı.

POMPACILAR DAVA AÇTI

Şenses'in eşi ile kızı ise daha küçük pay aldı. Satış işleminin ardından, benzin istasyonunun çalışanları kazan kaldırdı. Aylardır biriken maaşlarını isteyen pompacılar, geçtiğimiz hafta mahkemeye başvurup paralarını talep etti.

ARZUM İLK EŞTEN

Adnan Şenses'in mirası yüzünden eşi Lale Hanım ile ilk eşinden olan kızı Arzum, karşı karşıya gelmişti. (Sabah)

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV