banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Petek Dinçöz anne olmak istiyor

İşadamı Serkan Kodaloğlu ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan şarkıcı Petek Dinçöz'ün şimdilerde en büyük hayali anne olmak

15 Eylül 2014 Pazartesi 16:05
Petek Dinçöz anne olmak istiyor
banner263
Petek Dinçöz anne olmak istiyor
Ölürsem bebeğime babası bakar
İşadamı Serkan Kodaloğlu ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan şarkıcı Petek Dinçöz'ün şimdilerde en büyük hayali anne olmak. Doktorların tüm uyarılarına rağmen bebek isteğini söyleyen Dinçöz, konuk olduğu Kanaltürk'teki "2.Sayfa" programında şunları söyledi:
Doğuştan boyun kemiğim ters. Boynum tutulduğu için doktora gittiğimde öğrendim. Film çekildiğinde doktor bana 'Kaza mı geçirdiniz' diye sordu. O gün boyun kemiğimin ters olduğunu öğrendim. Doktor bana hamilelik dönemimin çok sıkıntılı olacağını söyledi. Sonuçta çocuğu boyun taşıyor. Felç kalma hatta ölüm riskim bile var.
Doktorum Fevzi Şen'e 'Ben ölümü bile göze aldım beni anne yap' dedim. Eğer doğum yaptıktan sonra vefat edersem bebeğime babası çok güzel bakar. Buna kader diyorum. Annelik duygusunu yaşamak istiyorum, her şeyi göze aldım. Annem bile İzmir'den arayıp bebeğe tulum aldım diyor. Psikolojik olarak çok hazırım, istiyorum."

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV