banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Petekkaya şikayetinden vazgeçti, Nurgül Yeşilçay’ın ’Hakaret davası’ düştü

OYUNCU Erkan Petekkaya’ya cep telefonu mesajlarıyla hakaret ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan Oyuncu Nurgül Yeşilçay söz konusu mesajların hakaret değil, tespit olduğunu söyledi.

10 Şubat 2017 Cuma 16:34
Petekkaya şikayetinden vazgeçti, Nurgül Yeşilçay’ın ’Hakaret davası’ düştü
banner267
Petekkaya şikayetinden vazgeçti, Nurgül Yeşilçay’ın ’Hakaret davası’ düştü

Beylikdüzü Tabela

OYUNCU Erkan Petekkaya’ya cep telefonu mesajlarıyla hakaret ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan Oyuncu Nurgül Yeşilçay söz konusu mesajların hakaret değil, tespit olduğunu söyledi. Erkan Petekkaya şikayetini geri aldığı için Nurgül Yeşilçay hakkındaki dava da düştü
Dava bittikten sonra hakim, sanık Nurgül Yeşilçay’a "Türkiye’nin tanınmış insanlarısınız. Biz sizleri sevgiyle izliyoruz. Sizleri burada görmek bizi üzüyor. Davanın böyle bitmesinden dolayı şahsım adına ben de mutluyum" diye konuştu.

NURGÜL YEŞİLÇAY DURUŞMADA HAZIR BULUNDU

 Bakırköy Adalet Sarayı’nda bulunan 44. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuksuz sanık Nurgül Yeşilçay ve taraf avukatları hazır bulunurken, müşteki Erkan Petekkaya katılmadı. Kimlik tespitinin ardından savunmasını yapan Nurgül Yeşilçay, "Hakaret iddialarını kabul etmiyorum. Dosyada bulunan mesajlar tarafımdan gönderilmiştir. Söz konusu mesajları mesaj tarihinden bir gün evvel sette kavga olmuştu. Bu nedenle bu mesajları çektim. Ancak mesajların hakaret olmadığını tespit olduğunu düşünüyorum. Gazeteye röportaj vermiştim. Röportajda belirtilen hususlar bana aittir. Buradaki sözleri hakaret kastıyla söylemedim. Sadece kendimi savundum. Bu röportaj kavgadan sonraydı. Savcıya kendini tam olarak ifade edemedim. Savcı Bey sadece kavgayı sordu ben de buna ilişkin beyanda bulundum" diye konuştu.

"TÜRKİYE’DE VE DÜNYA’DA ALMADIĞIM OYUNCULUK ÖDÜLÜ YOK"


 "20 yıldır bu sektörün içindeyim ve Türkiye’de ve dünyada almadığım oyunculuk ödülü yok" diyen Yeşilçay, çok iyi temel aldığını, bugüne kadar en iyi yönetmenlerle birlikte çalıştığını ve kendini kanıtlamış biri olduğunu anlattı. Erkan Petekkaya’nın alkol problemi olduğunu ve sabah kalkamadığını, sete geç kaldığını ve geldiğinde de konuşamadığını belirten Yeşilçay, "Yönetmen bunu kontrol ediyor, dengeyi sağlıyordu. Bu sette kapıları kırmaya başladı, müthiş bir öfke problemi vardı. Yapımcıya gittim. "İdare edeceğiz, reytinglerimiz iyi- dedi" diye konuştu.

"…SİNİRLENEREK KÜFRÜ SÖYLEDİM "

 Yedigöller’de çekim yapıldığını ve yemek sahnesinin çekildiğini anlatan Yeşilçay, "Erkan Petekkaya alkollü geldi. Biran evvel çekim yapmak istiyorduk. Sahne ile ilgili bir takım sözlerin söylenmesi gerekiyordu. Sözlerin çok romantik olduğunu söyleyerek çıkarılmasını istedi ve o sözleri söylemedi. Oyun gereği diyalog olması gerekiyordu. Romantik akşam yemeği kurgulanmıştı. Rol gereği bana "Hangi şarkıyı seviyorsun" repliğini söyledi. Ben de onun üzerine iddianameye konu sözü söyledim. Bu sözü söylememin nedeni sürekli gerginlik içindeydi. Söylemesi gereken sözleri gereksiz olarak söylemediğinden ben de sinirlenerek bu küfürü söyledim. İddianamedeki mesajlar yemek sahnesinden sonraki mesajlardır. Bunlar da bana aittir " şeklinde konuştu.

BURADA BANA "SEN O…ROLLERİNİ SEVERSİN"

 Yeşilçay, "Otel odasındaki çekimlerde de öpüşme sahnesi çekilmesi gerekiyordu. Burada bana "Sen …. rollerini seversin" türünde sözler söyledi. Ben de çok sinirlendim. Akşam da yapımcıya ayrılmak istediğimi söyledim. 52. Bölüme kadar anlaşma olduğunu söyledi. 52. Bölüm tamamlanınca diziden ayrıldım. Reytingler düşünce Erkan Petekkaya reyting yükseltmek için ’Nurgül Yeşilçay hakkında konuşursam yer yerinden oynar ’diyerek benim tahrik edecek bir sürü röportaj verdi. Ben de röportajı kabul ederek olayla ilgili açıklamalarda bulundum. Söylediğim gibi hakaret etmedim" diyerek savunmasını tamamladı.

"BEN NİYE BU KADAR YORULDUM"

 Hakim, Erkan Petekkaya’nın avukatı aracılığı ile bugün mahkemeye dilekçe yolladığını ve şikayetinden vazgeçtiğini söyledi. "şikayeti geri çekmesini kabul ediyorum" diyen Nurgül Yeşilçay da "Şaşırdım çok enterasan… Eee hadi gidelim ben niye bu kadar gerildim" diye konuştu.

DAVA DÜŞTÜ

 Yeşilçay’ın avukatı "Savunma için çok iyi hazırlanmıştık" demesi üzerine Yeşilçay da "Sen bana dışarıda anlatırsın" diye cevap verdi. Mahkeme, şikayetçi Erkan Petekkaya’nın şikayetini geri çektiği için davanın düştüğünü açıkladı.

DAVANIN BÖYLE BİTMESİNDEN DOLAYI ŞAHSIM ADINA BEN DE MUTLUYUM

 Hakim, Nurgül Yeşilçay’a şu konuşmayı da yaptı: "Türkiye’nin tanınmış insanlarısınız. Biz sizleri sevgiyle izliyoruz. Sizleri burada görmek bizi üzüyor. Davanın böyle bitmesinden dolayı şahsım adına ben de mutluyum."

İDDİANAME

 Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, Erkan Petekkaya’nın cep telefonuna attığı SMS’lerde ve bir gazeteye verdiği röportajında kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü Nurgül Yeşilçay hakkında suç duyurusunda bulunduğu anlatıldı. İddianamede, Nurgül Yeşilçay’ın şikayetçi Petekkaya hakkında gazete röportajında sarf ettiği sözlerin basın özgürlüğü kapsamında değerlendirildiği belirtildi. Yeşilçay’ın attığı cep telefonu mesajlarında ise "hakaret" suçunu işlediğini öne sürülen iddianamede, Nurgül Yeşilçay’ın "hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapsi isteniyordu.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV