banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Popstar Ajdar'ın konser istekleri dünya yıldızlarını geride bıraktı!

Bir döneme damgasını vuran Popstar yarışması ile adını duyuran Ajdar, geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olmak için 1 milyon Euro isteyerek şaşırtırken konser taleplerini duyan inanamadı.

23 Mart 2021 Salı 13:47
Popstar Ajdar'ın konser istekleri dünya yıldızlarını geride bıraktı!
banner299
Popstar Ajdar'ın konser istekleri dünya yıldızlarını geride bıraktı! Duyanlar şaştı kaldı

Bir döneme damgasını vuran Popstar yarışması ile adını duyuran Ajdar, geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olmak için 1 milyon Euro isteyerek şaşırtırken konser taleplerini duyan inanamadı. Çıkardığı şarkılar ile şaşırtan Ajdar, Erbil'de sahne almak için 5 milyon Euro, bir otelin tüm odaları, 200 kişilik koruma, 25 otomobil talep etti.

Beylikdüzü Tabela

2003 yılında katıldığı Popstar yarışması ile popüler olan Ajdar, çıkardığı şarkılar ve söylemleri ile Türkiye'nin magazin gündeminde yer alan en renkli kişilikleri arasında yerini alıyor.

Armağan Çağlayan'ın Youtube'da yayınlanan programına katılmak için 1 milyon Euro talep eden Ajdar, herkesi şaşırtmıştı.

Erbil'de bir festivale davet edilen ve sahne alması istenen Ajdar'ın istekleri yok artık dedirtti. Ajdar, sahne almak için 5 milyon Euro, bir otelin tüm odaları, 200 kişilik koruma, 25 otomobil talep etti.

Ajdar'ın istekleri sosyal medyada büyük ses getirirken 'Sirk gösterisi, stand up ve çikita muz gibi müthiş hit olmuş şarkılar bir arada. Birçok hizmet bir arada. 5 milyon Euro az bile yiğidime. İşin enteresanı insan Türkiye'de bu herife bu parayı verecek birilerinin olduğuna inanmadan edemiyor.' ve 'Peki ya teklif gelmiş olması...' gibi yorumlar yapıldı.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV