banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Şebnem Bozoklu'nun Şener Şen hayali

Sinema ve televizyonun son yıllarda adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Şebnem Bozoklu, “Şöhret elimde olmadan hayatıma girdi.

28 Eylül 2015 Pazartesi 02:22
Şebnem Bozoklu'nun Şener Şen hayali
banner263
Şebnem Bozoklu'nun Şener Şen hayali
Sinema ve televizyonun son yıllarda adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Şebnem Bozoklu, “Şöhret elimde olmadan hayatıma girdi. İnsanların beni beğendiğini ve sevdiğini söylemesinden mutluluk duyuyorum” dedi.

Bugün'den Gülden Avuç'un röportajı..

Dışarıdan çok güler yüzlü ve pozitif görünüyorsunuz... Hayatta size ne enerji veriyor?

Hayatın kendisi bana aslında enerji veriyor diyebilirim. Dünyaya gelmiş olmaktan ve hayatın içinde varolmaktan mutluyum. Tabii ki hayat şahane değil... Ve tabii ki birçok kötü şey, birçok pürüz, birçok karanlık durum yaşıyorum herkes gibi ama güç aldığım şeylerin başında hayatın kendisi geliyor. Zaman akıp giderken bir şekilde yuvarlanıyoruz hayatın içine... Hiçbir zaman her şeyin en doğrusunu  seçmek zorunda hissetmiyorum kendimi ya da her zaman doğru yapmak zorunda değilim. bunun da bana bir güç ve pozitivite verdiğini düşünüyorum. Mükemmeliyetçi değilim, bu yüzden de biraz içim rahat olabilir.

Bir projeyi kabul ederken en önemli kriterleriniz nedir?

İnsanca çalışmak isterim sette... Uykusuzluktan ölmemek isterim. Bunun dışında net kurallarım yok...

ERKAN'LA ORTAK BİR DİLİMİZ VAR

Yeni filminiz 'Yok Artık' vizyona girdi... Asuman nasıl bir kadın?

Filmde ehliyet sınavına giren bir öğrenciyi oynuyorum... Ama onun söylediği hiç bir şeye inanmamanız gerektiği gibi, benim bu karakterle ilgili söylediğim hiç bir şeye de inanmasanız iyi olur. Hayatın içinde de Asuman gibi birilerini görürseniz bence küçk küçük kaçın.

İzleyici 'Yok Artık'ta ne bulacak?

İzleyici bence bu filmde yeni jenerasyon oyuncuların neye güldüğünü görecek. Çünkü biz gerçekten kendi sinirimizi bozan şeylerden film yaptık.

Ulan İstanbul'un ardından yeni filminizde de Erkan Kolçak köstendil'le oynuyorsunuz... Sizi birlikte izlemek çok keyifli... Kamera arkasında nasıl bir uyumunuz var?

Erkan benim çok iyi ve çok sevdiğim bir arkadaşım. Kameranın arkasında da sağlam ve güvenli bir dostluk ilişkisi kurulduğu için zaten siz böyle güzel şeyler söylüyorsunuz. Çok iyi anlaşırız, ortak bir dilimiz vardır.  Aynı şeylere güleriz, aynı şeyler sinirlerimizi bozar. Bunun çok etkilediğini düşünüyorum.

RAHATLIĞIM ŞIKLIĞIMDAN DAHA ÖNEMLİ

Şöhret hayatınızı nasıl etkiliyor?

Şöhret hayatımın bir parçası haline geldi benim elimde olmadan... Benim rahatsız değilim. İnsanlar biryerlerde beni görüp sevdiklerini, beğendiklerini söyledikleri zaman mutlu oluyorum.

Kameralar önünde güzel, şık, bakımlı görünmek sizin için ne kadar önemli?

Bende şöyle bir şey var. Biz her sabaherken saatkerde sete gidiyoruz, çok geç saatlerde çıkıyoruz. Bu sette olduğumuz 15 saat boyunca yüzümüzde makyaj, saçımız yapılı, ayağımızda topuklu ayakkabı, üstümüzde hiç giymeyeceğimiz tuhaf tuhaf kostümler... Ben açıkçası bir gün olan tatilimde hiç makyaj yapmamayı, kafama bir şapka geçirmeyi, bir spor ayakkabı bir jean giyip çok rahat bir şekilde sokağa çıkmayı tercih ediuorum. O sırada da bir kamera görürse çekiyor. Ben rahatlığıma çok daha fazla önem veriyorum. Rahatlığım, şıklığımdan daha önemli...

ONLARLA OYNASAM AKLIMI KAYBEDERİM

Birçok projede çok değerli isimlerle oynadınız... Mutlaka birlikte çalışmak istiyorum dediğiniz bir isim, oyunca ya da yönetmen var mı?

Mutlaka insan böyle hayaller kurar. Çok değerli oyuncular var Türkiye'de... gerçekten ama gerçekten Şevket Altuğ'la oynamayı çok ama çok isterim. Şener Şen'le oynamak çok isterim hayallerimden bir tanesi Uğur Yücel'le oynamaktı, ne şaslıyım ki kendisi hem yönetmenken oyuncusu olarak hem de iki oyuncu olarak partner olarak oynama şansını elde ettim. Şevket Altuğ ve Şener Şen'le oynarsam aklımı kaybedebilirim.

EVLİLİK BENİ YUMUŞATTI

Eşiniz Emre İzer'le geçtiğimiz günlerde 5. evlilik yıl dönümünüzü kutladınız. Evlilik hayatınızda ne değiştirdi?

Tabii ki bir anda bambaika bir hayata girdim. Genelde aldığın kararlarda hep bireysel, tek başınasın. Yapacağın şeyleri belirlerken, program yaparken tek başınasın. Ama bir anda hayatını başka biriyle uzun süreler birlikte geçirmeye başlıyorsun. Bu tabii ki insanı biraz yumuşatıyor. insan ilişkisini daha iyi öğreniyorsun. Karşındaki insanla nasıl konuşursan, onunla naslı tartışırsan daha doğra hareket edeceğini öğreniyorsun. Evlilik beni olumlu yönde değiştirdi, inşallah herkesinki öyledir.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV