banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Seda Sayan affetmedi: İmajım sarsıldı savcı bey!

Seda Sayan, ismini ve fotoğraflarını izinsiz kullanarak zayıflama ilaçları satan bir firmadan şikayetçi oldu. Seda Sayan, ‘İmajım zedelendi’ dedi

19 Ocak 2019 Cumartesi 16:05
Seda Sayan affetmedi: İmajım sarsıldı savcı bey!
banner266
Seda Sayan affetmedi: İmajım sarsıldı savcı bey!

Seda Sayan, ismini ve fotoğraflarını izinsiz kullanarak zayıflama ilaçları satan bir firmadan şikayetçi oldu. Seda Sayan, ‘İmajım zedelendi’ dedi.

Web Tasarım

Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, internet üzerinden zayıflama ilaçları satan bir kozmetik firmasının fotoğraf ve ismini izinsiz kullandığı gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Zayıflama ilacını kullanan bazı kişilerin sosyal medya üzerinden kendisine ulaştığını ifade eden şarkıcı, haksız yere mağduriyet yaşadığını beyan etti.

'HAKSIZ KAZANÇ SAĞLADILAR'

Günaydın'dan Atakan Irmak'ın haberine göre; Ünlü şarkıcının savcılığa verdiği şikayet dilekçesi şöyleydi: Seda Sayan'ın geçtiğimiz yıllarda anlaştığı bir firma ile piyasaya sürülen video ve fotoğraflar, zayıflama ilaçları satan başka bir kozmetik firması tarafından izinsiz kullanılmaya başladı. Söz konusu kişiler, Seda Sayan'ın tanınırlığını ve güvenirliliğini kullanarak zayıflama amaçlı kullanıldığı iddia edilen bir ürünü satarak haksız kazanç elde etti. Seda Sayan'ın fotoğraflarını internet sitesinde gören ve ürünü bu nedenle alan birçok kişi, sanatçıya mesaj göndererek ürünün işe yaramadığına dair şikayette bulundu.

Gelen mesajlar üzerine adının ürün satışında kullanıldığını söyleyen sanatçı, şikayet dilekçesinde toplum nezdinde güvenilirliğini zedeleyici bir durumla karşılaştığını ifade etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Seda Sayan'ın şikayeti üzerine firma yetkilileri hakkında, 'eser sahibinin izni olmadan eserin umuma arz edilmesi ve yayımlaması' ile tanınmış birinin adını kullanarak eser dağıtma, çoğaltma ve yayımlama' suçları kapsamında soruşturma başlattı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV