banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Seda Sayan CHP'li vekile ateş püskürdü

Seda Sayan'ın iki karısını öldüren adamı programına konuk alması büyük tartışma yaratmıştı.

04 Eylül 2014 Perşembe 12:28
Seda Sayan CHP'li vekile ateş püskürdü
banner321
Seda Sayan CHP'li vekile ateş püskürdü
Seda Sayan'ın iki karısını öldüren adamı programına konuk alması büyük tartışma yaratmıştı.

Seda Sayan'a en büyük tepki ise CHP milletvekili Aylin Nazlıaka'dan gelmişti.Nazlıaka ve Sayan arasında yaşanan sert polemik ise dur durak bilmiyor...

Magazin gündeminin nabzını tutan Söylemezsem Olmaz'a telefonla bağlanan Seda Sayan, CHP'li Aylin Nazlıaka'yı topa tuttu.

İşte o açıklamalar:

BENİM ANLIM AK

Yaklaşık 26 yıldır televizyonlarda sabah programı yaptığının altını çizen Seda Sayan, ' Çok büyük haksızlık yapılıyor. Bu iş neden bana patladı bilmiyorum. Benim anlık ak, vicdanım rahat uyuyorum. Benim faydamdan çok zararım olamaz' dedi.

ORTALIĞI VELVELEYE VERDİ

CHP'li kadın vekilin kendisine yargısız infaz yaptığını belirten Sayan, ' Programı izlemeden ortalığı velveleye verdi.Seni vuran yine bir hemcinsin. Meclis'te ayakkabı fırlatmaya çalışarak ve botokslarıyla meşhur olmuş bir vekil nasıl böyle bir karalama kampanyası yapar. Kendisini aradım ve ' Sayın vekilim kadınlarla olan görüşlerinizde hem fikirim' dedim. Ama ben meramımı anlatamadan kendisini susturamadım' diye konuştu.
MAAŞIN BENİM VERGİLERİMLE ÖDENİYOR

Nazlıaka ile yaptığı telefon görüşmesinden sonuç alamadığını söyleyen Sayan, 'Kendisi beni dinlemek zorunda. Senin maaşın benim vergilerimle ödeniyor. Böyle birşey yapmadan önce beni aramalıydı. Ama kendisi protesto protesto gezen bir kişi.Buna o iş vermişler oradan oraya geziyor. Sen benim sporsorumu neden arıyorsun. Bütün ortalığı karıştıran bu vekil' diye konuştu.

BOTOKSUMU KISKANDI

Ülkeye çok değerli hizmetler verdiğini belirten Seda Sayan, ' Be okullar yaptırdım, yurtlar yaptırdım. Kızlar okusun diye.Sen ne yaptın. Kendisi botoksu ile gündeme gelmiş belki botoksu mu kıskanmıştır. İcraat yap. Kendisinin bir şöhret tutkusu var” dedi

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV