banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Serdar Ortaç eşi Chloe tarafından terk edildi

Şarkıcı Serdar Ortaç'ın 2014 yılında evlendiği İrlandalı model eşi Chloe, eşinin Kıbrıs konseri sonrası Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşme kararı aldı.

16 Kasım 2016 Çarşamba 14:24
Serdar Ortaç eşi Chloe tarafından terk edildi
banner229
Serdar Ortaç eşi Chloe tarafından terk edildi

Şarkıcı Serdar Ortaç'ın 2014 yılında evlendiği İrlandalı model eşi Chloe, eşinin Kıbrıs konseri sonrası Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşme kararı aldı.

Evliliklerinde sık sık kriz yaşayan çiftten Ortaç'ın bu duruma 'Karısı tarafından terk edilmiş bir adam olarak burada kalacağım. Çıldırmak üzereyim' dediği öğrenildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan; Renkli Sayfalar programının iddiasına göre, 46 yaşındaki Serdar Ortaç'ın çocuk isteğine kariyerini gerekçe göstererek karşı çıkan 24 yaşındaki Chloe, Amerika'da bir ajansla anlaşma yaptı.

CHLOE RESTİ ÇEKTİ
Son görüşmelerinde Chloe eşine 'Benim burada bir geleceğim yok. Buradaki evi satıp Amerika'ya yerleşelim. Ya benimle gelirsin ya da bu iş biter' diye rest çekti. Bu konuşma sonrası Chloe soluğu Amerika'da alınca Serdar Ortaç da Kıbrıs'taki konseri biter bitmez Amerika'ya gitti.

SERDAR ORTAÇ: 'ÇILDIRMAK ÜZEREYİM'
Serdar Ortaç'ın yakın arkadaşına yaşananlarla ilgili 'Evlilikte yol ayrımına girdik. Karım Miami'den 400 bin dolara villa bulmuş. İstinye'deki evimi satıp oradan ev almamızı, Amerika'ya yerleşmemizi istiyor. Gidersem sokakta gitar mı çalacağım? Serdar Ortaç'ı orada kim takar? İşlerim, kariyerim ne olacak? Karımı da kaybetmek istemiyorum.Önümüzdeki 1 hafta içinde karar alacağız. Ya oraya yerleşeceğiz ya da ben Türkiye'ye yalnız döneceğim. Karısı tarafından terk edilmiş bir adam olarak burada kalacağım. Çıldırmak üzereyim' dediği öğrenildi.




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV