banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
23 Nisan 2024 Salı

Dijital Yapay Zeka Mı

Şirin Ediger Okan ile boşandık

Şirin Ediger, Okan Bayülgen’le boşandıklarını doğruladı.

18 Ağustos 2014 Pazartesi 10:46
Şirin Ediger Okan ile boşandık
banner311
Şirin Ediger Okan ile boşandık

Büyük Tabela Neon

Şirin Ediger, Okan Bayülgen’le boşandıklarını doğruladı.
Ünlü çiftin Adalar Adliyesi’nde anlaşmalı olarak boşandığı öne sürülmüş, ancak iddiaya tepki gösteren Bayülgen, “Yazın herhalde yeteri kadar mayolu kadın fotoğrafı çıkmadı, bizimle uğraşıyorlar. Kesinlikle öyle bir şey yok” demişti.
6 YILLIK EVLİLİK RESMEN SONA ERDİ

Şirin Ediger ise ünlü şovmenin aksine dedikoduları doğruladı. Boşandıklarını söyleyen Ediger, önceki akşam Gündoğan’daki Moon Beach’te düzenlenen partiye katıldı. Siyah elbisesiyle gecenin en şık kadınları arasında yer alan Ediger, Ahu Yağtu’yla uzun süre sohbet etti.
"BUNLAR DEDİKODU"

Bayülgen, daha önce yaptığı bir açıklamada, "Boşandı söylentisini umursamıyorum. Bunu zırt pırt yazarsanız, birileri görüp çocuğuna söyler. O çocuk da bizim çocuğa söyler. Kimsenin kızıma ‘annen-baban boşanmış’ demesini istemiyorum. Belge buluncaya kadar bunlar dedikodu. Bir belge bulunsa da ‘bunlar hece hece birleştirilmiş’ derim.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV