banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Tarkan: Dört yıldır hazırladığım albümü yazın çıkaracağım

Darüşşafaka yararına önceki gece konser veren Tarkan’dan hayranlarına müjde

20 Şubat 2017 Pazartesi 09:18
Tarkan: Dört yıldır hazırladığım albümü yazın çıkaracağım
banner322
Tarkan: Dört yıldır hazırladığım albümü yazın çıkaracağım

Beylikdüzü Tabela

Darüşşafaka yararına önceki gece konser veren Tarkan’dan hayranlarına müjde: Dört yıldır çalıştığım pop albümümü sıcaklar gelince çıkaracağım. Şarkılar size layık olacak
Megastar Tarkan, önceki gece Volkswagen Arena'da Darüşşafaka yararına bir konser verdi. Biletleri haftalar öncesinden tükenen konserde, Tarkan'ı yaklaşık 6 bin kişi izledi. Yaza çok iddialı bir albüm çıkaracağını söyleyen Megastar, şöyle konuştu: "Bu gece eski ve yeni şarkılarımı karışık olarak söylüyorum. Fakat yeni albüm de yolda. Üzerinde üç-dört yıldır çalıştığım bir pop albümü geliyor. Albüm konusunda içim çok rahat; şarkılarım sizlere layık olacak. Yeni albümü, sıcaklar gelince çıkaracağım."
SANAT MERKEZİ AÇILACAK
Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de izlediği konserden elde edilen gelir, yeni kurulacak olan Darüşşafaka Sanat Merkezi'ne aktarılacak. Merkezde; piyano, keman, çello, saksafon, perküsyon odaları, şan eğitimi, resim, heykel atölyeleri ve drama salonu bulunacak.

NEW YORK, TARKAN KONSERİNİ BEKLİYOR
Tarkan, 2-3 Mart'ta New York'taki Hammerstein'da konser verecek. Megastar, 5 Mart'ta ise Los Angeles'taki The Novo'da hayranlarıyla buluşacak. Konser öncesi, şehirdeki onlarca billboard'a ünlü şarkıcının afişleri asıldı. Time Out New York Magazine dergisinde de Tarkan'ın konser ilanı yer aldı.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV