banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Tolga Duğles kameralara yakalandı Gülben Ergen iddiası için ne dedi?

Gülben Ergen skandalının patladığı günden beri açıklama yapması beklenen Tolga Duğles Kuruçeşme'de kameralara yakalandı

14 Kasım 2017 Salı 03:49
Tolga Duğles kameralara yakalandı Gülben Ergen iddiası için ne dedi?
banner299
Tolga Duğles kameralara yakalandı Gülben Ergen iddiası için ne dedi?

Gülben Ergen skandalının patladığı günden beri açıklama yapması beklenen Tolga Duğles Kuruçeşme'de kameralara yakalandı.

İSTANBUL KLİMA KOMBİ

Ne konuşulanlar hakkında yorum yapan ne de hakkında çıkan iddiaları yalanlayan Tolga Duğles, skandal haberlerden sonra ilk kez görüntülendi. Peki eşiyle barışmadığı, Gülben Ergen ile de konuşamadığı söylenen Tolga Duğles, yaşananlarla ilgili ne açıklama yaptı?



HİÇBİRİNİ İNKAR ETMEDİ!

Son görüntülendiği günden bu yana kilo aldığı gözlenen Duğles, mikrofonlar uzatıldığında Gülben Ergen ile ilgili merak edilen sorularla karşı karşıya kaldı. Fakat sorulan hiçbir soruyu cevaplamadı. Ne hakkında çıkan yasak aşk iddialarıyla ilgili konuşan ne de Gülben Ergen'in eşi Erhan Çelik'ten kendisi için boşandığı yönünde çıkan haberlerle ilgili konuşan Tolga Duğles, soru yağmuruna tutulması üzerine birlikte yemek yemeğe geldiği arkadaşlarının yanına koşar adım geri döndü. Çıkan haberleri yanıtsız bırakarak yalanlamaması ise kafalarda soru işareti bıraktı.





Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV