banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

TRT'nin Barbaros dizisine bomba transfer

TRT'de yayımlanacak olan Barbaros dizisinin kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Dizinin kadrosu merakla beklenirken Engin Altan Düzyatan'ın rol arkadaşı ise belli oldu..

30 Eylül 2020 Çarşamba 13:15
TRT'nin Barbaros dizisine bomba transfer
banner265
TRT'nin Barbaros dizisine bomba transfer
Engin Altan Düzyatan'ın rol arkadaşı belli oldu
TRT'de yayımlanacak olan Barbaros dizisinin kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Dizinin kadrosu merakla beklenirken Engin Altan Düzyatan'ın rol arkadaşı ise belli oldu..
ES Film'in TRT 1 için çekeceği Barbaros dizisinin hazırlıkları sürüyor. Engin Altan Düzyatan'ın Oruç Reis'i canlandıracağı dizide, Barbaros Hayrettin Paşa'ya hayat verecek olan oyuncu için de imzalar atıldı.
Geçtiğimiz haftalarda Barbaros karakterini Çağatay Ulusoy'un canlandıracağı konuşuluyordu. Fakat koronavirüs salgını ve platoların hazırlık sürecinin uzaması sebebiyle Ulusoy projeden ayrılmıştı.
Sen Anlat Karadeniz'in sevilen oyuncusu Barbaros karakterini canlandıracak. 
Merakla beklenen proje için Ulaş Tuna Astepe ile anlaşma yapıldı.
Ulaş Tuna Astepe kimdir?
1 Ocak 1988 yılında İzmitte dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini İstanbul Lisesi'nde tamamlayan oyuncu, Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 


2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yaptıktan sonra tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başlamıştır.
Cam Yapraklar’ ve ‘Bayrak’ oyunlarındaki performansıyla tiyatro severlerin beğenisi kazanmıştır.
Ulaş Tuna Astepe, televizyon dünyasındaki oyunculuk kariyerine 2012 yılında yayınlanan Karadayı adlı dizi ile ilk adımını atmıştır. Dizide, Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel ile birlikte rol alarak Orhan Kara karakterini canlandırmıştır.
Ulaş Tuna Astepe, son olarak Sen Anlat Karadeniz'de, mert, hırçın, deli fişek, sabırsız bir Karadeniz delikanlısı olan Tahir karakterine hayat verdi. 1.89 metre boyunda ve 80 kilo olan Ulaş Tuna Astepe, Oğlak burcudur.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV