banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ünlü DJ sahne öncesi bıçaklı saldırıya uğradı

Ünlü DJ Emrah Karaduman, sahne performansı için geldiği Eskişehir'de şoförü Volkan Karaca ile birlikte bıçaklı saldırıya uğradı.

11 Mart 2017 Cumartesi 06:25
Ünlü DJ sahne öncesi bıçaklı saldırıya uğradı
banner312
Ünlü DJ sahne öncesi bıçaklı saldırıya uğradı
Ünlü DJ Emrah Karaduman, sahne performansı için geldiği Eskişehir'de şoförü Volkan Karaca ile birlikte bıçaklı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Emrah Karaduman ve şoförü Volkan Karaca'nın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Beylikdüzü Tabela

Olay gece saat 00.30 sıralarında Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'nde meydana geldi. Bir eğlence merkezinde programa çıkmak için Eskişehir'e gelen Emrah Karaduman (29) ile şoförü Volkan Karaca (36) kaldıkları otel girişinde bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Karnından ve sırtından bıçaklanarak ağır yaralanan Emrah Karaduman ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne (ESOGÜ), kolundan ve elinden yaralanan şoförü Volkan Karaca da Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Emrah Karaduman ile şoförü Volkan Karaca'yı bıçakla yaralayan şüpheli kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı. Adı açıklanmayan şüpheli, gözaltına alınarak Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

Emrah Karaduman'ın ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavinin devam ettiği belirtilirken, şoförü Volkan Karaca da Yunus Emre Devlet Hastanesi acil servisinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Emrah Karaduman'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

beylikdüzü gnl tabela

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV