banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Ünlülere şok

İSTANBUL 16. Ağır Ceza Mahkemesi, "Uyuşturucu temin etmek" suçundan, 5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istenen menajer Ayşe Selin Boronkay’ın da aralarında bulunduğu 17 kişi hakkında tutuklanmaları istemiyle yakalama kararı çıkardı.

02 Ekim 2013 Çarşamba 21:25
Ünlülere şok
banner321
Ünlülere şok
İSTANBUL 16. Ağır Ceza Mahkemesi, "Uyuşturucu temin etmek" suçundan, 5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istenen menajer Ayşe Selin Boronkay’ın da aralarında bulunduğu 17 kişi hakkında tutuklanmaları istemiyle yakalama kararı çıkardı. Oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ile şarkıcı Cenk Eren’İn de aralarında bulunduğu 13 sanık hakkında ise yurt dışına çıkış yasağı ve ilk duruşmaya zorla getirilme kararı verdi.



İstanbul’da düzenlenen narkotik operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve aralarında oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ile şarkıcı Cenk Eren’in de bulunduğu 34 şüpheli hakkında uyuşturucu temin etmek suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi dava kapsamında 17 sanık hakkında yakalama kararı çıkardı.

17 SANIĞA YAKALAMA, ÜNLÜLERE ZORLA GETİRİLME KARARI

Sanıklar Ayşe Selin Boronkay, Onur Tezer, Necati Fidan, Faruk Polat, Şennaz Çalıkoparan, Kadir Çalıkoparan’ın da aralarında bulunduğu 17 sanık tutuklanarak cezaevine gönderilecek. Aralarında oyuncu Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca şarkıcı Cenk Eren, Alp Parlar, Mustafa Kabahor, Ergun Taş, Niyazi Canbaz’ın da bulunduğu 13 sanık hakkında ise yurtdışına çıkış yasağı ve duruşmalara zorla getirilmelerine karar verildi. Mahkeme ilk duruşma tarihi olarak ise 28 Kasım tarihini belirledi.

15 YILA KADAR HAPİSLERİ İSTENİYOR

İddianamede, Ulusoy, Karaca ve Eren hakkında "Uyuşturucu temin etmek" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istenirken, 4’ü tutuklu diğer 29 sanığın ise "Örgüt kurmak ve yönetmek", "Örgüt üyesi olmak", "Uyuşturucu kullanmak ve kullanmak için yer temin etmek", "Uyuşturucu maddesi satın almak ve bulundurmak" gibi suçlardan çeşitli oranlarda değişen hapis cezalarına çarptırılmaları talep ediliyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 25 Ocak’ta Beşiktaş, Şişli, Etiler ve Ulus bölgesinde düzenlediği operasyonda, aralarında Gizem Karaca, Cenk Eren, Çağatay Ulusoy, Yusuf Hasan Akgün ve Ayşe Selin Boronkay’ın da bulunduğu 38 kişi gözaltına alınmış, operasyonda 20 kilogram esrar, 500 gram kokain, bir miktar eroin ve bir miktar bonzai maddesi ele geçirilmişti.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV