banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor

5 yıldızlı otelde eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor.

29 Ağustos 2017 Salı 13:12
Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor
banner291
Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor

Beylikdüzü Tabela

5 yıldızlı otelde eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor. Şaşmaz için cenaze namazı Güzeltepe Birlik Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak. Cami avlusunun sabah erken saatlerden itibaren dolu olduğu görüldü. Camiye ilk gelen isimlerden biri olan Şaşmaz'ın acılı annesi Safiye Şaşmaz'ın ayakta durmakta zorlandığı ve bitkin halde beklediği görüldü. 
 Şaşmaz için Güzeltepe Birlik Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılınacak. Cenaze için cami avlusu sabah erken saatlerden itibaren doldu. Camiye ilk gelen isimlerden biri, Vatan Şaşmaz'ın acılı annesi Safiye Şaşmaz ayakta duramadı. Cami avlusunda bitkin halde bekledi. Yakınları görüntü alınmaması için önünde perde oluşturdu.
SON SAHNEYİ BİRLİKTE OYNAMIŞLARDI

Vatan Şaşmaz'ın oynadığı dizideki  rol arkadaşı ve son sahnede birlikte oynadığı Ferdi Akarnur da erken saatlerden itibaren camideydi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Akarnur, "10 yıldır çalışıyoruz. Hiç kimseyi kırmamış bir insan. Ağzından bugüne kadar kötü bir laf duymadık. Bu nasıl bir şey. Aklımız hayalimiz almadı" diye konuştu.

CENAZESİ GASİLHANE'DEN ALINDI

Vatan Şaşmaz'ın cenazesi Karacaahmet Gasilhanesi'nden alındı. Şaşmaz'ın cenazesi Güzeltepe Birlik Camii'ne götürülüyor. Öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Vatan Şaşmaz'ın cenazesi Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
MEZARI GÖREVLİLER TARAFINDAN KAZILDI

Beşiktaş’ta 5 yıldızlı bir otelde vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, bugün öğlen namazını müteakiben Güzeltepe Birlik Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı'na defnedilecek.
MEZARI GÖREVLİLER TARAFINDAN KAZILDI

Beşiktaş’ta 5 yıldızlı bir otelde vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, bugün öğlen namazını müteakiben Güzeltepe Birlik Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı'na defnedilecek.
OĞLU OLACAKTI

Vatan Şaşmaz'ın eşinin 5 aylık hamile olduğu ve çocuklarının cinsiyetinin erkek olduğunu öldüğü gün öğrendikleri ortaya çıktı. Yasemin Adalı ve eşi Vatan Şaşmaz 2015 yılında dünya evine girmişti. Çift, bir yıllık ilişkilerinin ardından evlilik  

kararı almıştı.
FİLİZ AKER'İN AĞABEYİ KONUŞTU: RUH HASTASI DEĞİLDİ

Filiz Aker'in, Vatan Şaşmaz'ın parasını batırdığı için öldürdüğü yönünde çıkan haberlere cezaevinde yatan ağabeyi Sümer Bayer son noktayı koydu.

22 yıldır Silivri Açık Cezaevi’nde yatan Sümer Bayer, 1980 yılında Rüçhan Çamay ile dansöz Leyla Sayar’ın kaçırılması ve milli binici Orhan Çetinkol’un bacağından vurulması olaylarına karışmıştı. Bayer, cezaevinden geçen hafta izinli olarak çıktı ve kardeşi Filiz Aker’le buluştu. Aynı otelde kardeşiyle iki gün kalan ağabey Habertürk’e konuştu.

‘FİLİZ’İ RUH HASTASI GİBİ GÖSTERİYORLAR’

“Kardeşimin parasını yediler. Dolandırdılar” iddiasında bulunan Sümer Bayer, “1.5 aydır otelde kalıyordu. Cezaevinden çıkınca 2 gün birlikte zaman geçirdik. Beni Boğaz'da yemeğe götürdü. Morali iyiydi. Cuma günü İzmir'e ailemin yanına geldim. Olay günü de saat 16.17'de beni aradı. ‘Ben bugün Hollanda'ya gideceğim. Yarın seni ararım' dedi. Sonrasında ağabeyim aradı ve ‘Filiz, Vatan Şaşmaz'ı öldürmüş' dedi. Onu ruh hastası ve takıntılı bir âşık gibi gösteriyorlar. Özellikle de öz yeğeni olan Dora Ercan. Kardeşim aklı başında ve psikolojik sorunları olmayan biridir. Olayın nedeni Filiz'in parasını alamamasıdır.”
‘VATAN, FİLİZ’DEN ALDIĞI 130 BİN DOLARLIK BORCU ÖDEMEDİ’

Kardeşiyle Vatan Şaşmaz'ın 11 yıl öncesinden tanıştıklarını söyleyen Bayer, şöyle devam etti: “Vatan Şaşmaz ilk eşiyle ABD'ye gidip Filiz'e misafir oldu. Vatan orada ev almak istemiş. Filiz'den 130 bin dolar borç aldı. Ama ödemedi. Sonrasında da Sevilay Öztürk ile Vatan Şaşmaz onu bir banka müdürüyle tanıştırdı. FOREX'e para yatırıyor. Onun adına işlemleri yapıyorlar. 2.5 milyon dolar parası gitti. Etiler'deki bir ev ile villasını, Miami'deki evini sattı. Vatan'dan parasını istiyordu. Vatan Şaşmaz, 21 Ağustos'ta yine otele gelmiş. Kayıtlarda vardır. Filiz bana bunu anlattı. Bu görüşmede Vatan, ‘130 bin doları hemen veremem. Ödeyebileceğim kadarını haftaya getireceğim' demiş. Olay günü de parayı getirecek diye beklemiş onu. Aralarında ne tartışma çıktı da kardeşim böyle bir şey yaptı bilmiyorum. Psikolojik rahatsızlığı olan birine devlet silah ruhsatı verir mi? Olayın arkasındaki gerçek kardeşimin dolandırılmış olmasıdır.”

FİLİZ AKER'İN YEĞENİ: 'HER YERDE ONU GÖRÜYORUM' DEDİ

Filiz Aker'in Yalova'nın Çınarcık İlçesi'nde yaşayan yeğeni ses sanatçısı 40 yaşındaki Gürbüz Acar, olayın ardından ilk kez konuştu.
Olayı televizyondan öğrendiğini belirten Gürbüz Acar, "Çok acı bir olay yaşadık. Haberi televizyondan öğrendim. Duyunca şok geçirdim. Ben tanışmışlıklarını bilmiyorum. Teyzem, Polat Towers'taki evinde bana 'her yerde onu görüyorum" dedi. O ara kimseyle de görüşmüyordu. Amerika'dan döndüğünde beni çağırmıştı. Ben de gittim. Bir hafta sonra bana kendini dökmeye başladı. 'Ben çok sevdim' dedi. 'Her yerde onu görüyorum, bu evi satacağım' dedi bana. 'Ya Akmerkez'e yada Amerika'ya gideceğim' dedi. Bir hafta sonra da Akmerkez'e taşındı" dedi.

"3 MİLYON DOLARIM YOK OLDU, PARA ÖNEMLİ DEĞİL" DEDİ

İki yıl önce teyzesinin evinde görüştüğünü belirten Acar, " Her iki tarafın da başı sağ olsun. Keşke hiç böyle bir şey olmasaydı. Biz teyzemle iki yıl önce Trabzon'a gittik. Benim yılbaşı sahnem vardı. Üç gün sonra Akmerkez'deki evinde bana açıldı. Sabaha karşı ağlamaya başladı. 'Ben ona çok ömür verdim, üç milyon dolar gibi bir param da yok oldu ama para önemli değil, sırtımdan yaralandım ben' dedi. Herhalde ilk evliliğinden haberi oluyor. Bu haber teyzemi çok etkiliyor anladığım kadarıyla. Teyzemin bana anlattığı her şey buydu" dedi. Teyzesinin saplantılı biri olmadığını söyleyen Acar, "Ben öleceğim, ben yapacağım asla. Benim teyzem bir erkeğe 'eşinden ayrıl bana gel' diyebilecek bir kadın asla değildi" dedi.
"TERK EDİLDİĞİ ZAMAN İNSANLARIN YAŞAYAMAYACAĞI ŞEYLER YOK"

Gürbüz Acar, teyzesinin yaklaşık bir buçuk senedir kendisinde olmadığını ifade ederek, "Sevilen sayılan biriydi. Ben Vatan Şaşmaz'ı hiç görmemiştim. Teyzem onu sevdiğini bana anlatmıştı. Bir şeyler kaybolduğu zaman, terk edildiği zaman insanların yaşamayacağı şeyler yok. Teyzem gibi maddi manevi uç noktada yaşayan bir kadın oynar, zıplar ama yaklaşık bir buçuk senedir kendisinde değildi. Teyzemle 'biten bitti, kalanlarla yaşa' diye konuşmuştum. Anlamadı, bana da küstü. Bir buçuk senedir benimle görüşmüyordu" dedi.

Teyzesinin kendisini korumak için silah bulundurduğunu anlatan Acar," Parası olan bir insan, kadın başına yaşayan bir insandı. Yola çıkan bir insandı. Biri önünü kesse... Zamanında kaçırıldı da. Üstü açık arabası varken adamın biri üzerine atlayıp, boğazına bıçak dayıyor. Kendini yana atıyor. Bunun korkusunu geçmişte yaşayan bir kadın silah alamaz mı?" diye konuştu.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV