banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Yaşar Alptekin eskiye döndü! Sarık da sakal da gitti

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin 13 yıl önce büyük bir değişim geçirdi. Namaza başladı, hacca gitti. Şimdi 55 yaşında... Ve bu sefer de yeni tarzıyla gündemde

24 Kasım 2017 Cuma 09:42
Yaşar Alptekin eskiye döndü! Sarık da sakal da gitti
banner264
Yaşar Alptekin eskiye döndü! Sarık da sakal da gitti

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin 13 yıl önce büyük bir değişim geçirdi. Namaza başladı, hacca gitti. Şimdi 55 yaşında... Ve bu sefer de yeni tarzıyla gündemde...
90’ların popüler ismi Türk sinemasının yakışıklı oyuncusu Yaşar Alptekin 2000’lerin başında iç dünyasıyla ilgili önemli bir dönüş yaşamış ve hidayete ermişti.
Hacca giden Yaşar Alptekin değiştirdiği giyim tarzı ve sakallarıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. Bu hafta Yaşar Alptekin sosyal medya hesabından altında kot pantolon üstünde spor gömlekle bir fotoğraf paylaştı. Yaşar Alptekin'in yeşil sarığını, şalvarını çıkartıp yırtık kot giymesi ve deri bileklik takması sosyal medyada epey bir dikkat çekti.
Yeni imajıyla ilgili ilk kez Duymayan Kalmasın programına konuşan Yaşar Alptekin; “Ben ilahiyatta okumadım, imam hatipte de okumadım. Sanatçıyım daha önceden, yine sanatçıyım. Dolayısıyla da bir dönem sanatçılığa ara vermiştim. Yeniden sanatçılığa başladım.
Ben imam hatipte okuyup da sonradan meşhur olacağım diye ortalara çıkmadım. Benim her zaman söylediğim bir şey var; ‘Ben din adamı değilim, dinimin adamıyım… Dolayısıyla da ben çıkmış olduğum bir yolda piştiğime inanıyorum.
13 senedir hiç böyle profesyonel çalışmalar yapmamıştım. Açıkça söylemek gerekirse biraz zorlandım. Ama fotoğrafçıya rica ettim, biraz müzik yaptılar, müzikle biraz havaya girdim. Bu işe girmemde aracı olan insanlar var, ben yoksa böyle asırlık çınar ağacı gibi bekliyordum bir kenarda. Ama Allah razı olsun, asırlık çınar ağacına su verdi, oradan bir filiz çıkardı.
Onun için güzel bir ekip çalışması oldu. Özlemişim de onu anladım. 13 senedir dile kolay… Her şey çok güzel oldu. Olumlu dönüşler aldım. Ben herkesten memnundum. Çünkü özlediğim bir mesleğe kavuşmuş oldum. Allah bana böyle bir fırsat vermiş, fizik vermiş, yetenek vermiş… Eğer ben buna kullanmazsam hiç olmaz. Dolayısıyla ben de ekibim sayesinde bunu kullandım.
'HEMEN TEPKİ GÖSTERMESİNLER'
 
Beklesinler yorum yapmasınlar hemen. Sosyal medyada bir fotoğraf paylaştım hemen negatif-pozitif yorumlar gelmeye başladı. Bir şeyi bekleyin, ‘bu adam ne yapıyor, bir bakalım nedir?’ diye bekleyin

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV