banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yeşim Salkım'dan olay açıklamalar!

Yeşim Salkım'dan ŞOK AÇIKLAMA 'Sezen Aksu, Şebnem Ferah'a destek verdi, Özlem Tekin'in de önünü kesti'

08 Mayıs 2020 Cuma 06:31
Yeşim Salkım'dan olay açıklamalar!
banner265
Yeşim Salkım'dan olay açıklamalar! 

Yeşim Salkım'dan ŞOK AÇIKLAMA 'Sezen Aksu, Şebnem Ferah'a destek verdi, Özlem Tekin'in de önünü kesti'

Yeşim Salkım, Sezen Aksu'nun Şebnem Ferah'a destek verirken Özlem Tekin'i piyasadan sildiğini anlattı: "Özlem'in ortadan kaybolmasını sorgulayın."

Yeşim Salkım’dan müzik dünyasını karıştıracak açıklamalar. Yorumcu, ‘40’ adlı programa katıldı. Birbirinden çarpıcı ifadelere imza atan Salkım, 'Sezen Aksu, Özlem Tekin’in önünü kesip, Şebnem Ferah’a destek oldu mu?' sorusuna samimi bir yanıt verdi. Salkım, “O dönem Hakan Uzan’la evliydim ve Kral TV’de kimin şarkısı dönüyor, kimin şarkısı dönmüyor çok iyi biliyordum. Raks'ta diye bir grup vardı, orada da Şebnem gitar çalıyordu. Özlem Tekin çok popülerken, Şebnem Ferah çıktı. Bir anda Şebnem’in Raks’ta gözde olduğu haberi geldi. Bu haber, birileri vasıtasıyla geldi. Özlem Tekin kadar başarılı bir kadının bir anda ortadan yok olmasını bence herkesin sorgulaması gerekiyor” diye konuştu.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV