banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

A Haber Kanal B'nin yerine kondu

Dijiturk, 32. kanaldan yayın yapan Kanal B'yi 50. kanala kaydırdı. Yerine ATV'nin haber kanalı geliyor..

14 Nisan 2011 Perşembe 00:30
A Haber Kanal B'nin yerine kondu
banner264
A Haber Kanal B'nin yerine kondu
Dijiturk, 32. kanaldan yayın yapan Kanal B'yi 50. kanala kaydırdı. Yerine ATV'nin haber kanalı geliyor..
Prof Dr. Mehmet Haberal'ın sahibi olduğu, ulusalcı çizgisiyle bilinen haber kanalı Kanal B, Digiturk platformunda 32. kanaldan yayın yapıyordu. Ancak Digiturk ani bir kararla Kanal B'yi 50. kanala kaydırdı.

Kanal B'nin yerine de, Çalık Grubu'nun sahibi olduğu ATV'nin haber kanalı A Haber, 32. kanalda bu ay içinde yayın hayatına başlayacak.

HABERAL, CHP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI
Bilindiği üzere, Ergenekon Davası kapsamında Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Prof. Dr. Mehmet Haberal, CHP'den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu ve CHP'nin Zonguldak milletvekili olarak listesinde de yerini aldı. Adaylığı çok tartışılan Haberal'ın, 'Ecevit'e iş görmez raporu veren adam' olarak Ecevit'in şehrinden oy isteyecek olması da ayrı tepkilere yol açtı.
KUŞ UÇSA CANLI YAYIN YAPACAĞIZ'
Önümüzdeki 10 gün içinde yayın hayatına başlayacak olan ATV'nin haber kanalı A Haber'in Genel Müdürü Erdoğan Aktaş ise kanalla ilgili Bekir Hazar'a şu açıklamalarda bulundu: "Haber Kanalları hafta sonu dünya yıkılsa yatıyorlar... Mısır'da 30 yıllık diktatör devriliyor. Bizim haberciler de evde devriliyor... Uyuyorlar yani... 7 gün 24 saat sıcak haber.. Haber nerede A Haber orada olacak. Kuş uçsa canlı yayın yapacağız. Eğer biz ekrana taşıyorsak bilinsin ki haberdir...

Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Dijiturk ise bu değişikliği '32. kanaldan yayın yapan Kanal B, 50. kanalda yayın hayatına devam edecektir. İyi seyirler dileriz.' şeklinde bir bant yazısıyla, izleyenlerine duyurdu..

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV