banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Başbakana Kırıldım!

09 Şubat 2017, 19:36
Başbakana Kırıldım!


Başbakana Kırıldım!

Başbakana neden nasıl kırıldım?

CHP'li İstanbul Milletvekili Eren ERDEM Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU hakkında yaptığımız ve ulusal medyayada yansıyan haberlerimizden dolayı Başbakanın Büyük Haber'e Destek ve Talimat verdiğini söylemesi gazetenin sahibi olarak beni çok güldürdü.

Böyle bir destek Başbakan Binali Yıldırım tarafından tarafımıza verilmiş neden haberimiz yok! Bende CHP’li Erdem’in TBMM Başkanlığına verdiği soru önergesini kınıyorum.

Eren ERDEM Soru önergesinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU hakkında haber yapan gazetelere Terör Medyası diyerek haddini aşan açıklamalarını yazılı olarakta meclise sunması bölgede haberlerimizi takip eden okurlarımız ve Başta CHP'li okurlar olmak üzere sosyal medyada Eren Erdem kendi partilileri tarafından bile tiye alındı.

Soru önergesinde Eren ERDEM Başbakan Binali YILDIRIM'ın Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan özür dilemeyi düşünüyor musunuz? sorusu bu soruları birilerinin devreye girerek Eren ERDEM'e sordurduğu izlenimini yarattı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı işler dozajının aşması İmamoğlu'nun AK Partili ortaklarınında artık etkisiz kalmasıyla bu  iş Eren ERDEM'e devredildi.

Eren ERDEM önergesinde HAVUZ medyası demiş buna da cevap hakkımızı kullanmamız gerek. Biz olsak olsak DENİZ medyası oluruz havuz bize dar gelir arkadaş Beylikdüzü'nde yıllarca yaşayan bölgenin nabzını tutan gazeteciler ve gazetelerle alakalı yaptığın bu girişimi kimsecikler yemez.

Eren ERDEM sana tavsiyem haberlerimizin içeriklerini okuyarak Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sor bakalım Başkanım de 2016 Performans raporunda yazanları inceledim de bu kadar maliyetli işler değil bunlar de tabi Ekrem İmamoğlu bu soruları sormana izin verirse...

Provokatör Eren Erdem!

Eren ERDEM Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, Başbakan Binali YILDIRIM, MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ ve birçok siyasetçi ile ilgili yaptığın açıklamalar ve suçlamalar ile Dokunulmazlık zırhını kullanarak yaptığın provokasyon girişimlerini biz gazeteciler yemeyiz.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığımız haberlerle alaklı herhangi bir cevabı varsa zaten cevap verirdi. Tanımıyorum, bilmiyorum, görmüyorum diyerek Üç Maymunu oynayan siyasetçilerin kavgalarınız biz bu güne kadar hiç dahil olmadık fakat bu ortakları hep deşifre ettik etmeyede devam edeceğiz.

Başbakan Binali YILDIRIM'a Sesleniyorum!

CHP'li İstanbul Milletvekili Eren ERDEM'in vermiş olduğu bu önerge ile sizede büyük iş düşüyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya büyük iş düşüyor. Bizde Başbakanlığa cevaplaması üzere değil BİMER aracılığı ile Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına karşı davrananları bildireceğiz.

Soralım bakalım;
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açılmış davalar var mı!
Savcılıklarda soruşturmalar yürütülüyor mu!
Vira İstanbul Nedir ne işe yarar?
Performans raporlarında dudak uçuklatan rakamlar neler?
FETÖ/PDY Zanlısı Erkan Karaarslan Kimdir?
Beylikdüzü'nde ÇED Raporu olmayan yerler nereler?
Beylikdüzü'nde CHP'li Başkanın AK Partili ortakları kimler!

Bizde soru bitmez tabi bu cevapları da tüm Beylikdüzü bilir ama kişiler Tanımıyorum, Görmedim, Bilmiyorum der geçer yersen...

Büyük Haber www.buyukhaber.com "Haberin Tek Adresi" sloganı ile doğruları yazmaya devam edecek tüm saldırılara, dışlanmalara, yılmadan, yıkılmadan cevap verecek Milletin, Vatandaşın sesi olmaya devam edeceğiz...

Adnan EREN

Ekrem İmamoğlunu Kurtarma Operasyonu


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • sinem inan 7 yıl önce yorumlandı

      yazınızı okuduğumda şaşırdım sizi tanıyanlara sordum çok başarılısınız meyveli ağaç taşlanır helal olsun tüm beylikdüzü sizi konuşuyor dik duruyorsunuz hepsine karşı tek savaş içindesiniz helal olsun

    • sevda güngör 7 yıl önce yorumlandı

      merhaba yazınıza bayıldım sizi 1 aydır takip ediyorum diğer haberlerinize baktım tarafsız haber yapıyorsunuz ama sizi rakip görenler korkuyorsa başarılısınız demektir saygılar

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV