banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Basın hürdür, sansür edilemez!

İpek Medya Grubu'na kayyum atanması sonrası şirketin Şişli'de bulunan binasına sabah 07.00 sıralarında polis kayyumda bulunan ekiple birlikte baskın düzenledi.

28 Ekim 2015 Çarşamba 08:13
Basın hürdür, sansür edilemez!
banner322
Basın hürdür, sansür edilemez!
İpek Medya Grubu'na kayyum atanması sonrası şirketin Şişli'de bulunan binasına sabah 07.00 sıralarında polis kayyumda bulunan ekiple birlikte baskın düzenledi.

Koza İpek Holding'e yönelik hukuksuz kayyum kararı sonrası sabah saatlerinde polis eşliğinde kayyum ekibi İpek Medya Grubu binasına gelerek baskın düzenledi.Polis ile İpek Medya Grubu'na destek veren vatandaşlar ve gazete çalışanları arasında arbede yaşandı.Polis kapıyı zorla kırıp içeri girmeye çalıştı ve biber gazı ile müdahalede bulundu.Medya Grubu önünde bulunan ve destek veren vatandaşlara da TOMA ile müdahale edildi.Kapıyı zorla kıran polis ekipleri gazete çalışanlarını yaka paça dışarı çıkardı.CHP milletvekilleri Mahmut Tanal,Eren Erdem ve Barış Yarkadaş'ın 'Kanunsuz iş yapıyorsunuz' telkinlerine aldırış etmeyen polisler kuruma asılan Türk bayraklarını indirmek istediler.

İlerleyen dakikalarda şiddetin dozu daha da artarken kayyum kapının kırılması ve çalışanların dışarı çıkarılması sonrası polis eşliğinde içeri girdi.Yönetim katına çıkan kayyum İpek Medya Grubu yönetimine kararı polis eşliğinde tebliğ ettiler.Polis kurum içinde bazı gazetecileri gözaltına alarak yayın yapan kameraları dondurdu ve BUGÜN Tv canlı yayınının durdurulması için müdahalede bulundular.

Olaylar sonrası İpek Medya Grubu'na giriş-çıkışlar bir süreliğine kapatıldı ve çalışanlar içeriye alınmadı.Olay yerindeki gerginlik devam ediyor.

TARIK TOROS: SÖZÜMÜZ DAHA BİTMEDİ

Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros da yapılanlara tepki gösterdi. Toros, yaptığı açıklamada şunları söyledi: Burası bir tekstil atölyesi değil. Yönetime yapılan atama yönetime yapılır. Yayın devam eder. Ama farklı bir şey yapmaya çalışıyorlar! Bizim yayınımız eğer siyaha düşerse medya karartmasıdır. Medya sansürüdür. Seçim operasyonudur.

Buraya gelen destek olan herkese teşekkür ederim. Şükranlarımı arz ediyorum. Ama tıpkı binamıza girerek yaptıkları gibi, bina önünde vatandaşların elleri arkalarında kelepçelemek sureti ile götürüldükleri gibi dakikalar içerisinde sesimizi de kesebilirler. Ama daha sözümüz bitmedi

YARKADAŞ: TARİH ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER

İpek Medya'nın içinde bulunan polislerin arasında basın açıklaması yapan CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, şu açıklaması yaptı. Yarkadaş, şunu söyledi: İktidar bu suça polislerinide karıştırmıştır. Utanç verici bir gün yaşıyoruz. Şu anda Bugün TV nin özgür yayın yapmasının son dakikalarını yaşıyoruz... 28 Ekim 2015'te bu kararı veren ve uygulayanlar tarih önünde hesap verecek.

İŞTE TARİHE KARA LEKE OLARAK GEÇECEK GÖRÜNTÜLER

MEDYA GRUBUMUZUN KAPISI BÖYLE KIRDILAR



İÇERİYE GAZLA COPLA VE ZORLA GİRDİLER



POLİSTEN SERT MÜDAHALE

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • guven 8 yıl önce yorumlandı

      bunu yapanlar anayasayı ve ınsan haklarını hıce sayıyorlar uyan türkıye

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV