banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ DEVAM EDİYOR!

Büyük Haber Gazetesi, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Gününde Basın ve ifade özgürlüğü mücadelesindeki kararlılığımızı sürdürüyoruz.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 08:18
BASIN ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ DEVAM EDİYOR!
banner291
BASIN ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ DEVAM EDİYOR!

Büyük Haber Gazetesi, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Gününde Basın ve ifade özgürlüğü mücadelesindeki kararlılığımızı sürdürüyoruz.

Milli değerlerimize saygılı Terör örgütleri ve çeteleşmelere karşı verdiğimiz mücadelemiz sonuna kadar devam ediyor.

Haksızlıklara, Yolsuzluklara karşı vermiş olduğumuz mücadelelerimiz ile çevreye duyarlı yayın ilkemizle gündemden haberleri işlemeye ve siz okurlarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz.

Saldırılara, Baskılara, Gasplara, Darplara karşı yılmadan yıkılmadan haberlerimizi siz okurlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz.

Büyük Haber Gazetesi olarak 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü günümüzü kutluyor. Kalemini satmayan gazetecilere sevgilerimizi sunuyoruz.

Büyük Haber Gazetemizin Facebook ve Twitter sayfalarını beğenerek paylaşa bilir doğru ve dürüst haberciliğimizi sevdiklerinizle paylaşa bilirsiniz.

Facebook : https://www.facebook.com/bhgazete

Twitter    : https://twitter.com/BHgazete

Büyük Haber

www.buyukhaber.com


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV