banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Biri Terör mü dedi!

23 Temmuz 2016, 02:05
Biri Terör mü dedi!

Biri Terör mü dedi!

Günaydın Türkiye evet bu kelime her sabah uyandığımda genelde sosyal ağlara yazdığım bir kelime.

Evet yıllardır savaştığım ve son 1 yıldır da uzaktan izlediğim arada yorumladığım bazı olayları sizlere saygın okuyucularıma deşifre edeceğim. Zor anlayanlar oluyor nedeni ise işlerine gelmediği için. Evet son günlerde yaşanan olaylar için günaydın diyorum saati zamanı umursamadan Günaydın TÜRKİYE...

Fetö adı altında yapılanan Terör örgütü öncesi Türkiye PKK = İŞİD = KCK = DHKP / C = PDY = DEAŞ 'İŞID' = Terör örgütü olan daha nicesi bunlarda kendi aralarında bölünmüş durumdalar. Yani örgüt içlerinde örgüt olduğunu "Patlamaya Hazır Bombalar!" isimli köşe yazımda 02 Temmuz 2016 da yayınlamıştım dediğim gibi arada yazıyorum çünkü umursanmıyor bazen bazı sözler.

Bende yıllarca bazı dosyaların açılması için haberler yaptım durdum kendimce çetelerle karşı mücadele verdim. Ne mi gördüm tabiki ihanetler savcılar, hakimler, polisler, askerler kısacası siyasetçilere bulaşınca bir hareket eden bir yapı gördüm. Çok hakkım yenildi ve yeniliyorda ben se gülerek  "İlahi adalette zaman aşımı yoktur!" diyerek yaradana bırakıyorum.

Hepimizin tavrı farklı tabi ben sürülen çok savcı, çok hakim, çok asker, çok polis gördüm ama bu insanların elleri ayakları bağlanırken kelepçelerle bağlanmadı siyasetçilerin yoğun kulis ve yönlendirmeleri ile yapıldı hepsi. Gece yarısı fax emirleri ile görevden alınan devletin güvenlik kuvvetleri oldu düşünün kara paraların büyüklüğünü.

Gerçekler hep bastırıldı ve geri çekildi evet son DARBE eylemi ile Türkiye farklı bir olğu yaşıyor oda nedir diye soracak olursanız. Ben kendi açımdan değerlendiriyorum gülerek tabi gülmek benim mizacımda var.

Meydanlarda ön saflarda bayrak sallayan arkadaşların bir çoğu zaten yapmacık gerçek Türk Halkı zaten yapacağını yapıyor. Bayrakları ile gövde gösteri yapıyor. Bir kısım siyasetçi, devlet görevlisi ise şokta acaba bizim olaylarda çıkarmı deyip feryat figan sokaktalar kısacası aslında sahte göstericileri görüyorum. Sahte oldukları o kadar belli ki yaptıklarını bildiğim için içimden diyorum ki bu kadar yetim hakkı ye, bu kadar ah al, bu kadar pisliği yap ama birde tereyağ gibi üste çıkıp Türkiye böldürmeyeceğiz diyerek feryat figan sızlan. Hadi canım diyorum gülüyorum.

Cumhurbaşkanı tehlike geçmedi diyor. Tehlike geçemez duruma sokanlar devlet içerisinde görev ve yetkisi olan siyasetçiler üst ve alt düzey bürokratlarda hesap verecek mi diyorum soruyorum ?

Kişisel olarak gördü bir çoğu yapılan haber dosyalarımızı halbuki kişisel değildi tüm toplumu hatta milleti ilgilendiriyordu.
Neyse ki benim içim rahat bir şekilde kendi açımdan elimden geleni yaptım o değil ben yaptıkça hep birilerini zengin ettim.
Her şikayetim birileri tarafından ranta dönüştü neyse ki umarım bunların hepsi bu dünyada olmasada ilahi adalet önünde hesap verilecek unsurlar.

En önemlisi bu kadar yazdın neden şikayet etmedin diyenlere yazılarımla haber arşivimle cevap verebilirim.

Neyse ki en son aldığım bazı haberleri inceliyorum o değil sanırım çok daha derin odaklar var çünkü yandaş bir çok isim şu an meydanlarda bayrak sallıyor. Sanırım kendilerini gizlemek için bir yöntem bu ama sizde korkun yakında sizinde pislikleriniz deşifre olacak...

O değil bukalemun tiplerde var o yüzden çok yakında en önemli unsur devreye girecek ve bir şekilde bu pislik yapan terör destekçilerinin bütün yüzleri, kirli yönleri deşifre olacaktır bunun olacağına eminim çünkü İlahi adalet mutlaka kesin ve net davranır. Temyiz yok, ötesi de yok saygılar sevgiler...

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV