banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Cüneyt Özdemir'den sert tepki: Neden görmezden geliyorsunuz?

Çocuklarının terör örgütü PKK/YPG mensuplarınca kaçırıldığını söyleyen ailelerin Diyarbakır’daki HDP İl Başkanlığı önündeki bekleyişi sürerken, konuya sessiz kalan kesime gazeteci Cüneyt Özdemir'den sert tepki geldi.

07 Eylül 2019 Cumartesi 14:35
Cüneyt Özdemir'den sert tepki: Neden görmezden geliyorsunuz?
banner322
Cüneyt Özdemir'den sert tepki: Neden görmezden geliyorsunuz?

Çocuklarının terör örgütü PKK/YPG mensuplarınca kaçırıldığını söyleyen ailelerin Diyarbakır’daki HDP İl Başkanlığı önündeki bekleyişi sürerken, konuya sessiz kalan kesime gazeteci Cüneyt Özdemir'den sert tepki geldi. Konuya sessizliği 'rezalet' olarak niteleyen Özdemir, "PKK ve HDP'ye bir şey olduğu zaman ses çıkaranlar neden HDP ve PKK'ya eylem yapıldığında görmezden geliyor?" dedi.

GNL REKLAM

Gazeteci Cüneyt Özdemir, çocukları teröristler tarafından dağa kaçırılan ailelerin HDP önünde eylem yapmasına sessiz kalanları eleştirdi.




Entel, dantel, solcu çevrelerden konuyla ilgili hiç ses çıkmadığını belirten Özdemir, "Neden görmezden geliyorsunuz? PKK'ya HDP'ye bir şey olduğunda görüyorsunuz da neden HDP'ye karşı eylem yapıldığında görmezden geliyorsunuz? Bunları göreceksiniz, haber yapacaksınız... Nasıl HDP'ye kayyum atanmasını, haksızlıkları haber yapıyorsunuz, burada da anneler, babalar evlatlarının dağa çıkarılmasını istemiyorlar, geri getirilmesini istiyorlar. Bunu da HDP'den sorumlu tutuyorlar. Bunu söyleyeceğiz, görmezden gelmek yok." dedi.

"AYNISI ORMAN YANGINLARINDA OLDU"

Rahmetli Cüneyt Cebenoyan'ın yaşadığı alçak saldırıyı örnek gösteren Özdemir, "Kız kardeşini The Marmara'da Onat Kutlarla otururken bomba patlıyor kız kardeşi hayatını kaybediyor. Ve sol çevrelerde bunu hiç kimse PKK'yla özdeşleştirmiyor. PKK bunu üstlenmiş zaten. Aynı şey en son orman yangınlarında oldu. Adı ekolojijk örgüt, orman yakıyor. Kimse de ses çıkarmıyor. Böyle bir rezalet olabilir mi? Sen sadece AK Parti'yi ve MHP'yi eleştir, böyle bir saçmalık olduğu zaman da görmezden gel.  Böyle bir şey yok kardeşim. Takım tutar gibi kimse parti tutmaz, kimse bir şeyi desteklemez, desteklememeli" dedi.






beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV