banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Duayen gazeteci hayatını kaybetti

Hasan Yılmaer İstanbul'da vefat etti

19 Ekim 2013 Cumartesi 15:17
Duayen gazeteci hayatını kaybetti
banner229
Duayen gazeteci hayatını kaybetti
Hasan Yılmaer İstanbul'da vefat etti
Türk basının duayen isimlerinden Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) kıdemli üyelerinden, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) eski başkanlarından gazeteci Hasan Yılmaer İstanbul'da vefat etti.

İstanbul'da 1929 yılında doğan gazeteci Hasan Yılmaer, hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra 1945 yılında gazetecilik mesleğine Tasvir Gazetesi’nde başladı.
Son Saat, Milliyet, Yeni İstanbul, THA ve Güneş Gazetesi'nde çalıştı. Hürriyet Haber Ajansı (HHA) Genel Müdürlüğü ve Hürriyet Gazetesi'nin Genel Yayın Danışmanlığı'nı yaptı. "Dünyada Basın Sendikaları ve Toplu Sözleşme" kitabı yayınlandı. Basın Şeref Kartı taşıyan ve Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü sahibi olan Yılmaer için Pazartesi günü İstanbul Levent Camii'nde cenaze töreni düzenlenecek. Yılmaer, Marmaris İçmeler'de Salı günü toprağa verilecek.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV