banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Dursun Boran ’dan MİT’e mektup

Villası 2 defa soyulan gazeteci MİT den yardım istedi.İstanbul B.Çekmece de Villası, bir senede 2 defa soyulan, 26 senelik taşıma ruhsatlı tabancası, laptopu çalınan gazeteci Dursun Boran.

12 Aralık 2015 Cumartesi 21:05
Dursun Boran ’dan MİT’e mektup
banner299

Dursun Boran ’dan MİT’e mektup


Villası 2 defa soyulan gazeteci MİT den yardım istedi.


İstanbul B.Çekmece de Villası, bir senede 2 defa soyulan, 26 senelik taşıma ruhsatlı tabancası, laptopu çalınan gazeteci Dursun Boran. MİT müsteşarı Hakan Fidan’a mektup yazıp hırsızların ve çalınan silahının bulunması için yardım istedi.


Ak Parti’den İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı.

Ankara 1. Bölgeden AK Parti milletvekili a.adayı olan MİT Müsteşarı Hakan Fidan gibi. İstanbul 3. Bölgeden Ak Parti Milletvekili adayı olan 30 senelik gazeteci Dursun Boran. 5 dönemdir TBMM de vekil olmak için çalışıyor. Basın Şeref kartı sahibi. Star TV E. Protokol ve Haber Müdürü olan Boran. Olay aydınlanana kadar mücadeleye kararlı.

MİT müsteşarlığı özel kaleme gönderdiği mektupda, B.Çekmece Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarı Dilfeza Sokak da 16 villadan 8’inin 2014 senesinde soyulduğunu, bu villardan kendisine ait olanının 27 Ocak 2014 saat 22.00 civarında ve  03 Aralık 2014 saat 01.00 civarında 2 defa kendisi evde olduğu sırada soyulduğunu anlattı.


İlk soygunda taşıma ruhsatlı tabancası, 10 bin dolar nakit para. Çok sayıda kıymetli saat, laptop, 3 cep telefonu, 100 bin dolar civarında ziynet eşyasının çalındığını.  2.ci soygunda ise 15 bin $ çocuğunun okul taksidi olan nakit para. Laptop, Ipad, cep telefonlarının çalındığını, her 2 hırsızlık görüntüsünün ve müracaatının B.Çekmece Karakolu ve Gayrettepe hırsızlık bürosunda olduğunu söyledi.


BAKAN EFKAN ALA ÖZEL EKİP KURDURDU.


Her 2 hırsızlık olaylarının failleri ve çalınan eşyaların bulunması için TBMM de İçişleri Bakanı Efkan Ala ile görüşen. Dursun Boran. Bakan Alanın, Asayiş Daire Başkanlığı hırsızlık ve gasp bürosunca hemen özel ekip kurulmasını sağladı.

Bakan Ala’nın Alkent 2000 Mahallesi’ndeki gasp ve hırsızlık olaylarının ortaya çıkarılması için, talimat verdiği dedektifler İstanbul ve Alkent 2000 Mahallesi’ne gelip incelemeler yaptılar. Kamera kayıtlarından resimler aldılar.

ACİL KARAKOL KURULSUN. ÖZEL POLİS EKİPLERİ RİNK YAPSIN

 

Yakalanan sabıkalı hırsızların 1 hafta evvel cezaevinden tahliye oldukları ve Alkent Mahallesi’ne sıkca soygun için gurup halinde geldikleri ortaya çıktı. 17 Nisan 2014 de aynı gece 3 villanın soyulması, polisin özel ekiplerle 24 saat rink yapması gerektiğini ortaya koydu.

 

26 Şubat da yine Alkent de gazeteci Dursun Boran’ın villasını gece soyan hırsızlar taşıma ruhsatlı tabanca, laptop, çok sayıda saat, 10 bin dolar, ziynet eşyaları çalmışlardı. Aynı gece derici Kadir Uludüz ünde evi soyulmuştu. Olaydan 4 gün sonra polis 4 kişiyi gözaltına alıp evlerinde arama yaptı.

 

İstanbul B.Çekmece Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarı Dilfeza Sokak’da 3 villa soyan Tuncay Burgu, Halkalıda asayiş ekiplerince 3 arkadaşıyla yakalandı. Hırsız nöbetci 6. Sulh Ceza Mahkemesi hakimi Fatma Türker tarafından TUTUKLANDI.

 

HIRSIZLIKTAN 5, UYUŞTURUCUDAN 4 POLİS KAYDI VAR !

 

6 Aralık 2013 gecesi derici A. Kadir Uludüz ve yanda ki  Serkan Akıncıoğlu’na ait 8 numaralı villayı soyan çok sayıda eşya çalan Bitlis merkez Karınca Köyü nüfusuna kayıtlı 10.10.1995 doğumlu 19 yaşında Tuncay Burgu. Polislerce Çamlıca Bulvarında bir suç ortağıyla beraber yakalandı. Bir anlık dalgınlıktan yararlanan diğer hırsız kaçarken. Burgu kelepçelenip asayişe götürüldü.

 

7 Aralık 2013 de B.Çekmece Adliyesine sevk edilen sanık nöbetci mahkekece TUTUKLANDI. Metris Ceza Evine gönderildi. 1,5 ay tutuklu kalan hırsız Tuncay Burgu. 21 Ocak 2014 de tahliye oldu. 5 gün sonra aynı villayı yine soydu.

 

AYNI VİLLAYI YİNE SOYDU

 

Hırsızlıktan 5, Uyuşturucu dan 4 polis kaydı olan Burgu. Kendinden davacı olan Uludüz’ den intikam almak için villasını 27 Ocak 2014 saat 00.50 civarında tekrar soydu. Eşyaları tahrip etti. Hırsız cezaevinden çıktıktan 5 gün sonra

 

YİNE HIRSIZLIK YAPTI

 

Aynı hırsız 27 Ocak gecesi Uludüz’ün ve gazeteci Dursun Boran ‘ın villasına da girip, Boran ın Taşıma Ruhsatlı tabanca, Laptop, ziynet eşyası, kol saatini çaldı.  34 TT 0694 plakalı Gri Golf marka abraya binerek olay yerinden kaçtı. Hırsızlıktan çok sayıda kaydı olan Burgu’nun kameralara takılan görüntülerinden yola çıkan asayiş polisleri, kaçtığı arabanın sahibi Ahmet Kemal Burgu nun K.Çekmece Halkalı Merkez Mahallesi Dut Sokak 4/3 numaralı evini bastı. Mahkeme kararıyla arama yaptı.

 

Operasyon sonrası Tuncay Burgu, uyuşturucu kaydı olan A. Kemal Burgu, Muş Kulp nüfusuna kayıtlı hırsızlık- uyuşturucudan kaydı olan Ferhat Toktaş toplam 3 kişiyi sorguya alındı. Sanıklar savcı tarafından tutuklanma talebiyle sevk edildikleri nöbetci mahkemeye sevk edildiler.

 

Hakim Fatma Türker, Tuncay Burgu’yu tutukladı. Diğer 3 kişiyi serbest bıraktı. Sanıkların yargılanması devam edecek.

 

Hırsızlık suçuna müebbet verilmesi için Adalet Bakanlığı ve TBMM Adalet Komisyonunun yeni kanun hazırlamasını isteyen gazeteci Dursun Boran. Milletvekilleri kendileri için yarım günde kanun çıkarıyorlar. Halkın ve kamunun emniyeti içinde, TCK da düzenleme yaparak hırsızlık, kapkaç suçlarına müebbet hapis cezası verilmesini, hatta idam cezasının yeniden çıkmasını istedi. Şehirlere adeta eşkıyanın hakim olduğunu anlatan Boran. Milletvekillerini duyarlı olmaya çağırdı. 

 

330 bin nüfuslu ABD de idamın uygulandığını hatırlatan Boran. AB üyesi Almanya, Fransa da bizde ki kadar hırsızlık, soygun, gasp olsa İdam cezası gündeme alınır diyor.

 

HIRSIZLARIN LİSTESİ :

 

 Tuncay Burgu. Bitlis doğumlu.  Hırsızlıktan 5, Uyuşturucu dan 4 polis kaydı var.


 

Ahmet Kemal Burgu, Bitlis doğumlu. Uyuşturucu kaydı var.

Ferhat Toktaş. TC. Muş doğumlu. Uyuşturucu ve hırsızlıktan sabıkası var.



Kadir Yakut . Diyarbakır Silvan. Doğumlu

Ayrıca, Şenol Hamarat. Hırsızlık olaylarının faili olarak aranıyor.


MİT DEVLETİN GÜVENLİK İSTİHBARAT KURUMU.


Gazeteci Dursun Boran. MİT ‘in, milletin vergileriyle iç ve dış güvenlik, istihbarat için hizmet veren devlet kurumu olduğunu. İçişleri Müsteşarlığına talepde bulunmakla, MİT’e mektup yazıp yardım istemenin arasında fark olmadığını. Normal bir durum olduğunu. MİT’in yardımıyla, 2 hırsızlık olayınında aydınlanacağından, çalınan eşyalarına kavuşacağından emin olduğunu söylüyor.


Resimde Boran’ın ilk villa soygunu sonrası yakalan hırsızlar, B.Çekmece Adliyesinde nöbetci mahkemeye götürülürken görülüyorlar.









akaryakıt kupon

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 3 yorum mevcut

    • Gökhan Alp 8 yıl önce yorumlandı

      mektubu muge anlıya yazmak lazım :) daha cok olay aydınlatıyo :)

    • Mustafa Timur 8 yıl önce yorumlandı

      i̇nşallah mit bulur, polis bulamadı 1 senedir.

    • Adnan Yıldırım İstanbul 8 yıl önce yorumlandı

      alkent e acilen karakol kurulsun, özel güvenlik izni iptal edilsin. mi̇t inşallah bulur. her olayda olduğu gibi bundan da başarılı olur.
      dursun beye geçmiş olsun

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV