banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Fetö ve Ötesi

29 Temmuz 2016, 18:47
Fetö ve Ötesi


Fetö ve Ötesi

Fetö ve ötesi derken bitmeyen bir derin gruplar birlikteliğinden söz edeceğim biraz sıkılacaksınız yazımda nasıl yani diyeceksiniz teori asla değil hele hele hayal hiç değil.

web tasarım

Yıllarca mücadele verdiğimiz "Vatan müdafası" bu günlere kadar geldi evet silahsız donanımsız bir gizli mücadele verip duruyoruz. Bir çoğu bu mücadeleyi yel değirmenlerine saldıran Don kişot'a benzeterek gülüyor bizlere bizde onların kör olmasına gülüyoruz.

Biz diyorum benim gibi ince düşünerek hareket eden korkusuz yüreklere. Bizler sevilmeyen tipleriz çünkü hiçbir oluşumda yer almıyoruz kısacası herkese muhalefet durumdayız. Örgütlenmelerdeki rantları, yolsuzlukları haksızlıkları görerek kendi hayatımızı düzgün yaşamaya çalışan tipleriz.

Böyle olunca düşman çok oluyor neler gördüm neler.Suikasta uğradığımda "Polis" devleti olmadığımızı gördüm. Polisler haberlerimden dolayı ifadelerimi alırken "hoca efendi" demediğim için saatlerce bir ifade için akşama kadar bekletildiğimi veya ifade alan fetö yanlısı örgüt üyesi şahsın yanımda şikayetçiyi arayarak ifademi okuyarak eklemek istediğiniz birşey varmı dediğini duydum. Çok kavga ettim korkusuzca bunların hepsi bir gün çıkacak ortaya diye bekledim.

Evet yazıda Fetö ve ötesi diyoruz yani Fetö ve ekibi belli az çok ama ya ötesi içimizdeki diğer grupların gizli örgüt elemanları devletin en içinde devam ediyor göreve. Cumhurbaşkanı, Başbakan, Genel Kurmay Başkanı, Emniyet genel müdürü anlayacağız herkes dinlenmeye devam ediyor. Emirler havada uçarken özel bir grup belge ve bilgi yok ediyor.

Bazılarınız şimdi diyecekki nasıl yani nerden biliyorsun daha önce dediklerimizde nasıl haklı çıktıysak bu olaylar da yeni bir oluşumla ortaya çıkacak. Biz Fetö dememiştik FETOŞ'çular diyorduk hatta fettooş diyenler vardı. Hep dalga geçtileri bizimle hatta şu an iktidar olan hükümet içerisindekiler bizlere sizler zengin düşmanısınız diyorlardı. Ne oldu zenginler klubünüz dağıldımı diyorum şimdi.

AYRIŞMA NASIL BAŞLADI?

Bu örgütler iş ekonomiye geldimi "Yolsuzluk ve Rant" kavgası içinde dağılma gösterdiler. Öyle ki kişisel çıkarlar işin içine girdiğinde kin ve nefret tohumları ile ilk önce belge savaşları sonrada dedikodu savaşları başlatıldı.

Bu olaylara şöyle örnek vereyim Miras için kavga eden aile fertlerini düşünün bunlarda onlar gibi mal paylaşımında ego yaptılar. Hatta siyasetçiler bile tepki göster di "Ne istedilerde yapmadık" diye yardım ve yataklık yapıldığını gözler önüne serdiler.

Ötesinde daha kirli olayların saklı olduğu bu çete ve terörist gruplar hiç durmadan yıkıma devam edecekler amaçları Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıpratmak bunun içinde devlet içine sızmış militanlar daha fazla.

Devlet içinde bilgi sızdırma eskisinden daha hızlı sürmeye devam ediyor. Fetö adı altında alınanların yerine diğerleri aynı görevleri başka isimlere hizmet ederek devam ettiriyorlar. Bu gruplar kimleri isimleri henüz devlet tarafından konulmamış gruplar kısacası size bunları anlatayım bir bölümü yolsuzluk belgelerini yok ediyor öteliyor. Diğer bölümü rant alanlarını örgütlere peşkeş çekiyor.

SEMBOLLER

İsim koyacak olursak örgüt ve grup çok. Cübbeli, Menzil, Kara...,....ve bunun gibi tekkeli tükkeli işler devam eder bu isimler ama hepsinin bir tanınma şekli var mesala takılar bunda etken yüzükler şekilleri vs vs. Eskiden bıyıkları ile öne çıkan gruplar şimdilerde gizlenmiş durumdalar Nasıl son darbe girişiminde "1 Dolar" lar ön plandaydı bunun gibi özele indirgenen birçok olay var. Mesela özel üretim sadece o grupların kullandığı cüzdan ve çantalar var birbirlerini bu şekilde tanıyor ve sistemde ilerliyorlar.

Siyasi kanatta hakim ve savcılar görevden alınırken bunların iş bitiricileri sokaklarda para avı yapan "AVUKAT" grupları güçlerini korumaya devam ediyor durumda...

Siyasi partilere hükmeden gruplarda ise durum şu şekilde Belde, İlçe, İl teşkilatlarını ele geçirerek kendilerine yakın kişileri başkan, vekil yaptırarak örgütlere maddi manevi takviye yaparak güç topluyorlar.

Siyasi bir çok dava zaman aşımı sürecinde gizlilik kararları verilerek yok ediliyor. Kısacası Fetö ve ötesi durmuyor.....

Bu köşe yazısı uzun bölümler halinde olacak takip etmeye devam ediniz.

Adnan EREN





Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 3 yorum mevcut

    • mehmet 8 yıl önce yorumlandı

      çok süper bir yazı yazdığınız tarihe baktım da dedikleriniz çok doğru terörün adı ve destekçileri bitmez hepsi aynı ama isimleri farklı

    • ahmet güler 8 yıl önce yorumlandı

      iş bitirici avukatlar hukuk içine sızmış adliye çeteleri adliye önlerinde pusu atmışlar durum değerlendirmesi yapıyorlar hsyk duymasın demiştiniz duymadıklarının belgesi darbe ile çıktı ortaya takip ediyoruz yazılarınızı sevgiler

    • suna 8 yıl önce yorumlandı

      yıllardır sizi takip ediyorum uzun süre yazmadınız ama hep doğruları vurguladınız başımıza gelince anladık hep haklıymışsınız

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV