banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
23 Nisan 2024 Salı

Dijital Yapay Zeka Mı

Fetö ve Ötesi III

21 Eylül 2016, 18:10
Fetö ve Ötesi III


Fetö ve Ötesi III


Evet FETÖ/PDY yani açılımı önemli "Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması" işte işin iki ayağı var biri FETÖ'cüler ikincisi ise PDY'ciler yani devlet içine sızmış ve sızmaya devam eden gruplar veya örgütler....

Sözlerimde sızmaya devam eden diyorum. Evet nasıl sızma devam ediyor uyuyan hücreler devreye giriyor aslında bunları kamuda görmek mümkün.Birde bazı yerlerde eski emekli olmuş kişileri geri çağırma dönemi başladı. FETÖ/PDY'nin ana damarlarını göreve çağırmak gibi oluyor tabi içlerinde temiz insanlarda vardır ama görünen köy kılavuz istemez.

Fetö ve Ötesi derken III yazıyorum ama bu arada FETÖ/PDY yapılanmasına eş güdümlü ilerleyen başka oluşumlar ve başka organizasyonları görmemek elde değil.

İmralı-Pensilvanya Hattı

Yapılan operasyonlar bu iki odak arasındaki derin diyaloğu, muhabbeti de ortaya çıkardı. Terör örgütü ile pazarlığın yavaş yavaş ayyuka çıktığı anda devre yapan Pensilvanyalı Terörün hocaefendisi, Türk halkını ikna etme görevi üstlenmiş ve Apo ile yapılan müzakereleri kastederek "el de öpülür, etek de"  demişti.

İşte bu oluşumların nerede ne zaman hangi derinliklerde kimlerle çalışıldığını deşifre etmeleri o zamanlara bakılınca ne kadar daha derin yapılanmalar veya ismini koyamadığımız organizeler,kişiler ve liderler var.

PKK = FETÖ/PDY =  DHKPC = El-Kaide = El Nusra Cephesi = TKP/ML = Hizbullah = IŞİD/DEAŞ/DAEŞ/DAİŞ = Tevhid Selam = İBDA-C = vb örgütlenmeler...

İşte bu Terör örgütlerini bir çoğu çoğu zaman siyasetçilerden destek alarak devlet içine sızmaya ve sessizce işlerini görmeye devam ediyorlar.

Güzel bir örnekleme ile şunu diyebiliriz; Terörist başı Öcalan Diyarbakır'da okunan mesajında "Hz. Musa, Hz. İsa ve Hz. Muhammed'in mesajlarındaki hakikatler, bugün yeni müjdelerle hayata geçiyor, insanoğlu kaybettiklerini geri kazanmaya çalışıyor" diyor.

Bu çok açık bir Dinlearası Diyalog mesajı.
Kaynağı Vatikan olan bu projenin Türkiye'de bayraktarlığını Terörün hocaefendisi ve ekibi yapıyor.
Bugünlerde ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesi'nin de temel argümanlarından olan dinlerarası diyaloğun amacı bizzat Vatikan tarafından "Hıristiyanlığı yaymak" olarak açıklanmıştı.

Karşılıklı olarakta Öcalan ve Gülen arasında mekik dokuyanlar o dönem açıklamalar yapmıştı.

İşte şimdi konumuza geri gelelim sızmaya devam eden ve adliyeler başta olmak üzere bazı isimler geçmişlerinde yaptıkları yalnışlarla dolu kişiler hali hazırda görevlere devam ediyorlar. Örnekleri bol bol görüyoruz ve hiç devletin el atamadığı Adaletin temsilcisi Adliyeler var...

Köstebek

Birde polis, jandarma ayağında köstebekler işlerine devam ediyorlar. Güzel bir örnek vereyim vatandaşların başvurularını bile zorla alan memurlar hatta karakol nizamiyelerinde gece yarısı karakola şikayet için gelen vatandaşlara iş bilir bazı polislerin üst akıllardan aldığı emirlerle şikayetleri alamayacağını söylemesi sızmaların nekadar derin olduğunu gözler önüne seriyor.

Bu köstebekler Karakol, Adliye, Hastane gibi kamu kurumlarını kendi ticari işletmeleri gibi görmekte nüfuslu kişilerin ve terör örgütü iş birlikçilerinin karanlık ilişkilerine hizmet etmeye devam etmektedirler.

Adnan EREN







beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV