banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

FETÖCÜLERİN GİZLİ PLANLARI

18 Haziran 2017, 11:44
FETÖCÜLERİN GİZLİ PLANLARI


FETÖCÜLERİN GİZLİ PLANLARI

Deşifre etmek bizim işimiz kimine görede yaptıklarımızı ispiyonculuk olarak vurgulayanlarda oluyor siyasi kesimler içerisinde fakat biz efendi bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğüne zarar verecek her unsura karşı savaşımız devam edecek.

Benim gibi düşünen milyonlarca insandan gelen bilgi paylaşımı ve yılların vermiş olduğu doğru haber ilkesi ile yola çıktığımız günden beri hep gündemin nabzını tutmak bizim asli görevimiz oldu.

Son günlerde "kayıkçı kavgası" yazımda bahsettiğim fetöcülerin kavgalarını izliyoruz ve hepsi birbirini istifaya davet ediyor.İşte bu oyunu görüp bozmak bizim işimiz çünkü danışıklı dövüşlü işlerle bir takım çehrelere FETÖ mesajları gönderilmek isteniyor.

Basiretsiz siyasi yöneticiler olduğu sürecede FETÖ hayatta kalmaya ve beslenmeye devam edecek gibi görünüyor.

Siyasetin içinde can bulan Fetö kan kaybetme sürecinde birileri tarafından kanla beslenip hayatta kalan hücreleri ile devam etme sürecine giriyor.

Fetöcüler şimdi sen daha fazla fetöcüsün diyerek karşı fetöcüyü deşifre ederek kripto mesaj verip hemde içsel bir kaos yaşatma peşindeler millet bunları oturmuş izlerken devletin kesin gördüğünün bilincindeyiz.

Yıllar önce ifadem alınırken karakolda polis memuru bana hoca efendi de neden fetöş diyorsun bak seni kötü yaparlar diyordu! Evet beni kötü yaptılar yıllarca maddi ve manevi yıprattılar ama ben FETÖŞ demeye devam ettim hatta sen yaz memur bey gelip kaçak hain bana dava açsın demiştim daha dün gibi o bakışlarını polisin şimdi anlıyorum. Taptıkları adamlara bile kafa tutacak kadar cesaretimizle onlara güç gösterisi yapmışız.

Saldırılara uğradım, suikastlara uğradım, dava dosylarım yok edildi ama yılmadım Allaha sığındım yoluma devam ettim.Sabır dedim kendimce ve inanın şimdi bir bir çöküşlerini izliyorum...

Yıllar önce 2014' de ben bu tehlikeyi gördüğümde yemediğim tehdit, uğramadığım saldırı kalmamıştı.Dediğim gibi FETÖ/PDY tek değil PKK-DHKPC-İŞID-DEAŞ VE isimleri gün yüzüne çıkmayan daha irili, ufaklı yüzlerce hücerel örgütler var.Tarikat adı altında devam eden birsürü örgüt her an olay çıkarmak için ellerini kollarını sıvamış durumda.

Birde Fetöcüler son haftaya kim daha çok fetöcü kavgası ile girdiler. Deşifrelere yansıyan aslında halkımızın sokakta hergün gördüğü bir unsur.İnanın kahvelerde, sokaklarda ki insanlarımız kimin ne olduğunu benden daha iyi biliyor ama vatandaşımız izliyor.

İşte bu kadar olay içerisinde bizlerde bekleyip göreceğiz...

Artık sulandırma sırasında kimin kimlerle ilişkileri ne düzeyde nasıl gidiyor iyice anlaşılacağı düzlüğe girildi.Kimin eli kimin cebinde siyasette Fetö izleri çıkması ile olaylar çok hızlı bir ivme kazanıp hareketli bir gündem olacak...






web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV