banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gazeteci, Mazbatasız Vekil Gibi Çalışıyor

THY İstanbul Uçuş Eğitim Merkezi yolu gazeteci Dursun Boran’ın gayretleriyle asfaltlandı.

15 Aralık 2015 Salı 01:02
Gazeteci, Mazbatasız Vekil Gibi Çalışıyor
banner311
Gazeteci, Mazbatasız Vekil Gibi Çalışıyor

THY İstanbul Uçuş Eğitim Merkezi yolu gazeteci Dursun Boran’ın gayretleriyle asfaltlandı. İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Gazeteci Dursun Boran, Bakırköy Florya Polis Okulu yanındaki dünyanın sayılı uçuş eğitim ve simülatör üssü olan, THY Uçuş Eğitim Merkezi’ne giden yolu yaptırdı.


THY sevdalısı Boran, geçen yıl günlerce mesai harcayıp, Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Müdürlüğü ekiplerinin yolu asfaltlamasını sağladı. Boran ayrıca Uçuş Eğitim Merkezi bahçesindeki ağaçların Bakırköy Belediye Park Bahçeler Ziraat ve Peyzaj ekiplerince budanarak, bakımının yapılmasına öncülük etti. 

Boran etraftaki çöplerin de Bakırköy Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekiplerince her gün düzenli olarak toplanmasını sağladı.


“THY UÇUŞ EĞİTİM MERKEZİ PRESTİJİ HAK EDİYOR”


Gazeteci milletvekili adayı Boran, THY’nin Elit Plus kart sahibi, sadık yolcularından biri olarak tanınıyor. “Türkiye’nin milli hava yolu bizim vergilerimiz ile bugüne geldi” diyen Boran, bugüne kadar yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında THY’den başka bir havayolu ile seyahat etmediğini söyledi. 


Boran, 8 bin kabin memuru ve 4 bin pilotun eğitim aldığı, pek çok idari işlemlerini yaptırmak için hemen her hafta uğradığı merkezin yolunun, Cumhurbaşkanlığı Sarayı gibi olması gerektiğini vurguladı.

Boran “Bu yol ve THY Uçuş Eğitim Merkezi’nin bahçesi Cumhurbaşkanlığı Sarayı gibi temiz, yeşil ve şık olmalı. Şimdi de asfaltlanan yolun sağına ve soluna kaldırım yaptırdım.


Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Ulaşım Koordinasyon Müdürü Mükremin Kara’yı aradım. 1 ay içinde kaldırımlar yapıldı. Park Behçede yolun kenarlarına çim ve ağaç yapacak. Yolda paslanmış, görüntü kirliliği yaratan elektrik direklerinin yenileriyle değiştirilmesi için de Bedaş Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu’nu aradım. Her iki makama da resimli mail gönderdim. 


Her hafta çok sayıda yabancı heyetin, anlaşma ve eğitim için geldiği bu yolun, Ataköy protokol yolu kadar bakımlı, temiz olması, AB’ye aday Türkiyemiz için prestijdir. THY Uçuş Eğitim Merkezi de bunu hak ediyor” dedi. Mazbatsız vekil diye tanınan gazeteci Dursun Boran. THY Türk Milletinindir. Onlar bize, bizlerde THY na hizmet edeceğiz. İnsanların Hayırlısı İnsanlara Faydalı Olandır. Kaldırımlar bitti. İnsanlar çamurdan, çukurdan kurtuldu. Artık yüzlerce çalışan huzur içinde yürüyecek.


32 HAVAYOLU ŞİRKETİNE EĞİTİM VERİLİYOR

Boran THY Uçuş Eğitim Merkezi konusundaki tespitlerini paylaşırken de “THY da görev yapan pilotların, milli ve milletlerarası kurallar gereği simülatör eğitim ihtiyacının yurtdışından karşılanması halinde, şirkete maliyeti yıllık 8,5 milyon dolar olacaktı. Yaklaşık 13 milyon dolara satın alınan dördüncü simülatörümüzle eğitim ihtiyacımızı karşılamanın yanı sıra milli ve milletlerarası sunacağımız eğitim hizmetleriyle önemli miktarda gelir de sağlanıyor. 


A320 simülatörünü aynı zamanda bir yatırım aracı T.C eğitim verip milyonlarca dolar ve itibar kazanacak. Burada 32 havayolu şirketine eğitim veriyoruz. Uçuş Eğitim Başkanı Kaptan Pilot Sedat Şekerci, başkanlığında Türk Milletine kaptanlar, kabin memurları yetiştiren merkezin çevresi botanik bahçesi kadar yeşil, temiz, güzel olmalı. En ileri teknolojiyle donatılmış, uçak ile tam uyumlu olan simülatörlerden her gün onlarca kaptan mecburi eğitim alıyor. Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Merkezi, aralarında British Airways, Aegean Havayolları, Olympic Havayolları’nın da bulunduğu, 16’sı milli, 16’sı milletlerarası olmak üzere toplam 32 havayolu şirketine eğitim hizmeti veriyor. Mesela, Uçuş simülatörümüz Thales A320 simülatörüyle, sunduğumuz eğitim kalitesini en üst düzeye yükselttik. Bu sayede eğitim verdiğimiz şirketlerin sayı da arttı” diye konuştu.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • Pınar Türkoğlu .istanbul 8 yıl önce yorumlandı

      Büyük Habere ve Dursun beye teşekkürler.
      Haberi okuyup Google sorunca Dursun beyin İstanbul A yakışan vekil olduğunu öğrendim.
      Akp hata yapmış böyle duyarlı,icraatçı birini vekil yapmayarak.

    • Yeliz Irmak 8 yıl önce yorumlandı

      Cidden Vekil. Milletvekilleri uçuş eğitimin yolunu, ne iş yaptığını bilmez. Dursun bey boş Zaman'larında problem çözüyor.
      Yaşanılır Türkiye için çalışıyor. Tebrikler Sn Boran.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV