banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

23 Nisan 2024 Salı

Dijital Yapay Zeka Mı

Gazeteci Tarafsız Bakar

09 Ekim 2015, 23:31
Gazeteci Tarafsız Bakar

adnan eren, gazeteci tarafsız bakar
Gazeteci Tarafsız Bakar

Gazetecilik denince akla tarafsızlık gelir, nasıl yani diyorsunuz şimdi. Tabi ki gazeteci de siyasi olaylara karşı taraf olabilir seçme ve seçilme hakkını bir vatandaş olarak o da yerine getirir.

Mesela sizlere birkaç örnek vereyim. Gerek genel seçimler, gerek yerel seçimlerde her zaman sandık başına giderek oy kullandım ve vatandaşlık görevimi yerine getirdim.

Oylarımda da sürekli değişik partilere oy verdim yeri geldi MHP’ye oy verdim ama yeri geldi bölgede MHP’nin belediyesi ile ilgili tüm yolsuzluk haberlerine imza attım.

Yeri geldi başka bir seçimde AK Partiye oy verdim çalışmalarını beğendiğim için ama yeri geldi Beylikdüzü başta olmak üzere tüm yolsuzluk haberlerini yazdım. AK Parti’nin gezi parkı olaylarında en büyük eleştirileri ben yaptım. Oysaki Anayasa değişikliğine bile referandumda evet diyerek oy verdim çünkü Yasaların değişiminden yana taraftım.

Son seçimlerde CHP’ye oy verdim fakat CHP’li Belediyelerinde yolsuzluk haberlerini yapmaya devam ediyorum.

Bu yazıyı neden yazma gereksinimi duydum!

MHP, AKP, CHP üç partiye de oy verdim, yeri geldi en kötü eleştirileri, haberleri yaptım. Yani hem oy verdim, hem de hesap sordum…

Yeri geldi tepkilere küfürlere rağmen hep doğruyu yazdım çizdim. Yeri geldi yapılan saldırılara göğüs gerdim. Yeri geldi kanunsuzluklara güldüm geçtim.

Bazen sağlık sorunlarımdan dolayı ara verdim, bazen full-time habercilik yapmaya devam ettim.Hiçbir siyasi partinin ilanını, reklamını almadan Büyük Haber olarak yayınlarımıza www.buyukhaber.com adresimizden devam ediyoruz.

Yazıyı yazma nedenim son zamanlarda yaptığım haberlere bazı partizanlar, yanlısın kimin adamısın diyerek küfürbaz olabiliyorlar. Amacımız Kamuoyunu bilgilendirmek kişiler CHP -MHP -  AKP – veya başka bir partili de olabilirler bu onların masum olduklarını göstermez.

Her siyasi partinin içerisinde kirli, kirlenmiş kişiler olabilir bunları temizlemek Parti genel merkezlerine düşer. Gazetecilere saldırarak ört pas edilemez haksızlıklar yolsuzluklar…

Bana kimin adamısın diyorlar ben kimsenin adamı değilim ama “Adam Gibi Adamım” Ben Türkiyeliyim “Ne Mutlu Türküm Diyene” diyecek kadar vatansever.
Türk Bayrağına ve Mustafa Kemal Atatürk’e laf söyletmeyecek kadar onurlu, şerefliyim.
Benim bakış açım bu yaklaşımımda Atatürkçülük felsefesine sığınan yolsuzluk yapanları da deşifre ediyorum. Eline Türk bayrağı olarak kendini aklayacakları da deşifre ediyorum. Allah, Din, Kitap diyerek İslami duyguları zedeleyenleri de deşifre ediyorum.

Gazeteci tarafsızlığını gösterir oy bile attığı o partiye hesap sorar en asli görevidir. Sadece gazeteci değil her Türk vatandaşı Anayasa gereği hesap sora bilir Anayasanın 12. Maddesinde bu açıkça hak olarak verilmiştir.

“Temel hak ve hürriyetlerin niteliği
MADDE 12. – Herkes, kişiliğine bağlı, dokunulmaz, devredilmez, vazgeçilmez temel hak ve hürriyetlere sahiptir. Temel hak ve hürriyetler, kişinin topluma, ailesine ve diğer kişilere karşı ödev ve sorumluluklarını da ihtiva eder.”

1 Kasım 2015 günü sandık başına giderek vatandaşlık görevimi yerine getireceğim. Türkiye Cumhuriyetini Böldürmeyecek, Bayrağımıza saygısızlık yaptırmayacak. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacak siyesi partiye oyumu vereceğim.

Oy kullanarak taraf olacağım ama Gazeteci olarak tarafsız bakarak haberlerimi yapmaya devam edeceğim.

Sevgi ve Saygılarımla
Adnan EREN

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV