banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Haberlerimiz Şer Odaklarını Korkutuyor!

10 Ocak 2017, 02:15
Haberlerimiz Şer Odaklarını Korkutuyor!


Haberlerimiz Şer Odaklarını Korkutuyor!


10 Ocak 2017 Çalışan Gazeteciler Günü!

Çalışan Gazeteciler günü derken Çalışamayan iş bulamayan gazeteci kardeşlerimizin bu işleri yapmadıkları anlamı taşımayan bir gün bu gün.

Her duyarlı Gazeteci her ortamda her koşulda haber üretmek ve paylaşmak için yanar tutuşur. Kısacası bir gazeteci için haber kutsaldır ve bu haber yapılmadan duyurulmadan içi rahat etmez.

Haberlerimiz Şer Odaklarını Korkutuyor!

Evet bizde Büyük Haber olarak bu gazetecilik ilkesi ile yıllardır Kamu hizmeti yaparak sadece haber dedik ve yaptığımız her haber bazı şer odaklarını rahatsız etti ve etmeyede devam edecek.

Kısacası her haberimizin arkasından davalar açanlar oldu yargı malumunuz HSYK'ya yazdığımız şikayet dilekçelerini verdiğimiz kişiler. Şu anda TUTUKLU YARGILANIYORLAR demekki İLAHİ ADALET çalışıyor.

Beylikdüzü Merkezimiz olduğu için genellikle Beylikdüzü ile ilgili yaptığımız bir çok haber son zamanlarda bazı kişileri çok rahatsız etmiş bulunuyor. Hatta kanuni haklarını kullanıp yargıya gidiyorlar bunada birşey dediğimiz yok fakat bazen illegal yöntemlerle araya birilerini sokmaya çalışanlar mı dersiniz. Bazı İŞ Bitirici gazeteci arabulucular mı dersiniz, hepsi birleşip bir amaç doğrultusunda rant sevdası ile devam ediyorlar.

Sosyal haberlere bile bazı troller "Algı Operasyonu" yapılıyor bize diyerek haberlerin içeriklerine kendilerince çözüm arıyorlar fakat haberlerimiz internet sitemiz www.buyukhaber.com üzerinden sürekli okunmaya devam ediyor ve arşivimizi görenlerde şer odaklarının neden korktuğunu çok iyi anlıyoruz diyorlar.

Şimdi öncelikle bölgemizde 1994 yılından beri yaşayan biri olarak. Bölgede kimin ne olduğunu çok iyi bildiğimizi bilenler açacağımız, açmış olduğumuz haber dosyalarının içeriklerini çok iyi biliyorlar.

Hiç bir Parti tarafı tutmadan "Partiler Üstü" bir durumda Gazetecilik yapmaya devam edeceğiz.

Bu da şer odaklarını rahatsız etmeye devam edecek.Tüm partilerin ilçe başkanları teşkilatlarına sakın okumayın haberlerini paylaşmayın talimatları verirken. Partililer şok içinde haberleri gizliden gizliye birbirlerine servis etmeleri bizlerin gazetecilik başarısının bir simgesi oluyor.

Okurlarımıza haberlerimizi gizliden gizliye servis eden VATAN SEVER dostlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.

Tüm Meslektaşlarımın Gazeteciler gününü kutluyor haberiniz bol, yazılarınız daim olsun diyorum...Æ

"BASIN, MİLLETİN MÜŞTEREK SESİ'dir. Bir milleti AYDINLATMA ve İRŞAT'ta muhtaç olduğu FİKRİ GIDA'yı vermekte, hülasa bir milletin hedefi SAADET olan müşterek bir istikamette yürümesini TEMİNDE, başlıbaşına bir KUVVET, bir MEKTEP, bir REHBER'dir. (5.2.1924)"
 
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Not: 1994 yılından bu yana çok başkanlar, çok müdürler, çok muhtarlar rüzgar gibi geldi geçti . Bizler ise hep aynı düzeyde devam ediyoruz.Demekki neymiş o koltuklar kimsenin Özel mülkiyeti değil yıl 2017 ve bu koltuklar değişimler yaşanmaya devam edecek...Æ


Çalışan gazeteciler günü nedir?

Çalışan gazeteciler günü, gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 1961’den beri 10 Ocak günü düzenlenen Türkiye’ye özgü bir kutlama gündür.

1961-1971 arasında "Çalışan gazeteciler bayramı" adıyla kutlanmış; 1971 yılındaki askeri müdahaleden sonra ülkede gazetecilerin bazı haklarının geri alınması üzerine kutlama gününün adı, " 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü" olarak değiştirilmiştir.

4 Ocak 1961’de kabul edilen ve basın çalışanlarının bazı haklar ve yasal güvence sağlayan “212 sayılı kanun” adlı düzenlemenin Resmi gazetede yayınlanışı nedeniyle 10 Ocak günü kutlama günü olmuştur.

Söz konusu düzenleme, iş sözleşmelerinin yazılı olarak yapılması, sözleşmelere işin türü ve ücret miktarının yazılması gibi gazetecilerin sosyal ve yasal haklarını belirleyen hükümleri içeriyordu. Bu yasa ile kendilerine yüklenen sorumlulukları kabul etmek istemeyen 9 gazete patronu (Akşam, Cumhuriyet, Dünya, Hürriyet, Milliyet, Tercüman, Vatan, Yeni İstanbul ve Yeni Sabah) 212 sayılı yasanın ve Basın İlan Kurumu’nun oluşmasına ilişkin 195 sayılı yasanın mesleki sakıncalar doğuracağını iddia eden bir ortak bildiriye imza atarak gazetelerini 3 gün kapadıklarını duyurmuşlardır. “Dokuz patron olayı” olarak basın tarihine geçen bu gelişme üzerine gazeteciler, boykot boyunca “Basın” adlı bir gazete yayımlamaya karar vermişlerdir. Basın gazetesi 11 Ocak günü yayına başladı ve üç günlük boykot sırasında düzenli olarak yayını sürdürdü. Çalışan Gazeteciler Günü, bu olayın bir sonucu olarak ortaya çıktı. 10 Ocak, “Çalışan Gazeteciler Bayramı” olarak kutlanmaya başladı ve 1971’de “Çalışan Gazeteciler Günü” halini aldı.

ADNAN EREN

Beylikdüzü Tabela




Ekrem İmamoğluna Yargıdan Tokat Gibi Karar!





Beylikdüzü Danışmanı Tescilli FETÖ'cü!

beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • ayşe 7 yıl önce yorumlandı

      sizin habelerinizi yazılarınız okudukça size dua ediyorum allah sizi ve sizin gibi insanları korusun bu çetelerden

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV