banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

İşi Düştü!

13 Temmuz 2017, 16:00
İşi Düştü!


İşi Düştü!

Evet işi düşünce arayan soranların listesi kabarıyor bazen telefon listelerimizde. İşi düşünce arayanları sıraya koysak sanırım İstanbul'a 4.Köprüyü inşa etmiş oluruz.Köprüye işi düşenler köprüsü de diyebiliriz...

Bazen bu işi düşenler durumu abarta biliyor. Sizin iyi niyetle yaptığınız bazı davranışları bu arkadaşlar suistimal ederek bunu bir görev olarak görüp artık kullanma durumuna geçebiliyorlar.Bu tür vakalarda sıralamaya girebilir kendi içinde.

Menfaatleri için işi düşenler,
Para için işi düşünler,
İş ve bilgi için işi düşenler,
Herşeyi sizden bekleyenler.

Evet en son söylediğim kısım herşeyi sizden bekliyor artık bunu sizin özel göreviniz olarak görüyor ve bu beklenti kullanımın dışına çıkıyor.

Olay ve yargı sistemi içinde bu kullnılma durumu bazen değişim gösteriyor. Mesela sizi para ve çıkar için kullanma gereksini duyan biri birazcık para bulunca anında sizi satabiliyor. Hatta o dönem parasız kalana kadar kişi sisiznle iletişimi dahi kesebiliyor.

Bu davranış bozuklukları sadece ben kavramı içinde yaşayan tiplerin içinde bulunduğu çıkar amaçlı dostlukların görüntüsü aslında. Menfaat, çıkar, para, şan, şöhret için yancılık durumu yapan bir kitlenin dışa vurumu.

Dünya Etrafında Dönüyor Sananlar!

Birde dünyayı kendi ekseni etrafında döndüğünü sanan megolaman kitleler var.O tiplerde herşeyi ben bilirim, en iyi benim, en iyi ben yaparım, en iyi ben yerim, en iyi ben koşarım diyerek kendini paha biçilmez sanan fakat işlevleri olmayan tipler dünyası bu kişilerde ise yapamadıkları işlere dalıp sektörel bazda battı balık yan gider modunda hayata devam ederler.

Bilmedikleri işlere girip birde yapıyormuş havası ile kendilerine pazar arayan bu kitle genelde ilk yılların sonunda başarısızlıkları ile heykelleşirler arkalarından sahtekar, üçkağıtcı, dolandırıcı gibi yaftalarla anılan tiplerdir.

Kuyu Kazan Kurtçuklar!

En farklı kitle olarak bu tipleri görmek mümkün bu kişiler yanınızda barınan kurtçuklardır yüzünüze gülüp arkanızdan kuyu kazarlar ama genelde bu kuyuya kendileri düşerler.Kuyu kazmayı dahi beceremeyen bu tipler genellemede en zayıf halkadır çıkarcı, menfaatçi bir o kadarda korkaktırlar.

Neden Yazdım!
Bu yazıyı neden yazdım çevreye baktım insan ve insancıklara aklıma bu konu geldi. Bizim sektörümüzde aynı durumda mesela siyasetçiler gazetecilerden hep kaçarlar, hele doğru gazeteciler hiç bir zaman davet edilmez hatta görünmezlikten gelinir. Çünkü doğru, düzgün gazetecilerden her siyasetçi korkar bakın siyasetçi diyorum parti ismi vermeden o kadar net bir söylem işte bu netlik dahi onları ürkütmeye yeter.

Taktir edilecek yerde gizli, gizli düzgün gazetecileri yok etme çabasını siyasetçilerde görmek mümkün. Şunu da ayrıştırmak lazım aslında Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne karşı suç işleyen gazeteciliği kılıf olarak kullanan Gazedicileri bu kapsamdan ayırmak lazım. Sözde gazetecileri kimse savunamaz.

Gelecek yazımdan ipucu vereyim siysetin kara kutusu fetöcüleri deşifre edeceğim....

Beylikdüzü Tabela








beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • fırat 7 yıl önce yorumlandı

      bu yazı on numara olmuş bencede bu tip kişileri heryerde görüyoruz doğru tespitler yazılarınızı merakla bekliyorum

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV