banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Kanal D İrfan Değirmenci'nin işine son verdi

Referandumda 'hayır' oyu kullanacağını açıklayan sunucu İrfan Değirmenci'nin Kanal D'deki işine son verildi. Değirmenci'nin ardından Posta yazarı Hakan Çelenk'in de işine son verildiği duyuruldu.

12 Şubat 2017 Pazar 00:55
Kanal D İrfan Değirmenci'nin işine son verdi
banner304
Kanal D İrfan Değirmenci'nin işine son verdi

Referandumda 'hayır' oyu kullanacağını açıklayan sunucu İrfan Değirmenci'nin Kanal D'deki işine son verildi. Değirmenci'nin ardından Posta yazarı Hakan Çelenk'in de işine son verildiği duyuruldu.

Beylikdüzü Tabela

Referandumda 'Hayır' oyu kullanacağını açıklayan Kanal D haber sunucusu İrfan Değirmenci'nin işine son verildi. Kanal D'den yapılan açıklamada "Doğan Yayın Grubu olarak "tarafsızlık" en temel ilkemizdir" denildi. "Arkadaşımız İrfan Değirmenci, sosyal medyada, 10 Şubat tarihinde yazdığı mesajlarla, açıkça kamuoyu gündeminde tartışılan bir konuda taraf olmuştur. Bu nedenle kendisiyle iş akdimizi sonlandırıyoruz" ifadesi kullanıldı.

'TARAFSIZLIK EN TEMEL İLKEMİZDİR'

Kanal D'den yapılan açıklama şöyle:

"Doğan Yayın Grubu olarak "tarafsızlık" en temel ilkemizdir. Yayın İlkeleri'mizi, uluslararası yayıncılık anlayışını dikkatle inceleyerek ve kendi tecrübelerimizi değerlendirerek oluşturduk. Yayınlarımızı yıllardır bu İlkeler ışığında sürdürüyoruz ve bundan sonra da aynı hassasiyetle sürdürmeye kararlıyız. Bağımsız bir yayın kuruluşu olarak varoluşumuzun en büyük dayanağı budur.

Arkadaşlarımızdan en öncelikli beklentimiz, kamuoyunda tartışılan konularda taraf tutar şekilde davranmaktan kaçınmaları.

Bu ilkemiz, ekrandaki yayınlarımız kadar, çalışanlarımızın sosyal medya paylaşımlarını da kapsıyor. Sosyal medya konusundaki hassasiyetimizi defalarca dile getirdik, bütün arkadaşlarımızla paylaştık.

Arkadaşımız İrfan Değirmenci, sosyal medyada, 10 Şubat tarihinde yazdığı mesajlarla, açıkça kamuoyu gündeminde tartışılan bir konuda taraf olmuştur.

Bu nedenle kendisiyle iş akdimizi sonlandırıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Değirmenci, referandumla ilgili görüşlerini Twitter'da yayınladığı mesajlarla açıklamış ve 'hayır' oyu vereceğini belirtmişti.

Sunucu İrfan Değirmenci, Kanal D'deki işine son verilmesinden sonra Twitter'da bir mesaj paylaştı.

Durun önce anneme durumu izah edeyim de sonra konuşuruz



ŞEVKET ÇORUH: BENİ DE KOVUN

Kanal D'de yayınlanan "Arka Sokaklar" isimli dizide oynayan Şevket Çoruh, İrfan Değirmenci'nin işine son verilmesine tepki göstererek, Twitter hesabından "Ben de hayır diyorum, beni de kovun" açıklaması yaptı.

Doğan Medya, anayasa değişikliğini eleştiren Posta yazarının da işine son verdi

Posta gazetesinde politika yazıları kaleme alan ve aynı zamanda gazetenin yazı işlerinde görev yapan Hakan Çelenk'in işine son verildi. Çelenk, konuk olduğu bir televizyon programında başkanlık sistemini içeren
anayasa değişikliğini eleştirmişti.

Medyaradar'ın haberine göre, Posta Gazetesi yazarı Hakan Çelenk, 22 Ocak tarihinde CNN Türk'te Deniz Bayramoğlu'nun sunduğu Gündem Özel programına konuk oldu.

Çelenk, söz konusu programda anayasa değişikliği ile ilgili "Ben kötü niyetli bir cumhurbaşkanıyım, sistemi bana karşı savunun. İktidara ben geleceğim, yolsuzluklar yapacağım. Beni görevden alacak gibi olurlarsa, eğer kötü niyetliysem Meclis'i feshederim. Sonra da partinin başına oturur, vekilleri seçtirir ve genel seçime giderim" demişti.



Sosyal medyada tartışma yaratan bu çıkıştan sonra Doğan Medya Grubu'nun Hakan Çelenk'in görevine son verme kararı aldığı duyuruldu.

beylikdüzü gnl tabela


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV