banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Kayıkçı Kavgası

13 Haziran 2017, 09:06
Kayıkçı Kavgası
adnan eren

Kayıkçı Kavgası

Ülkemizde son günlerde süren bir kayıkçı kavgası durumu var. Bakıyorum da olaylar o kadar garip ki "Kim Daha Çok Fetöcü" diye fetöcüler kavgaya tutuşmuş durumdalar.

Zaten hukuk ve yargı ile ilgili herhangi bir yorum yapmamayı düşünüyorum çünkü yoruma değer herhangi bir yorum olamaz bu kadar haksız ve hukuksuzluk içinde.

Gelelim bu kayıkçılara bu kayıkçıların açıkları çıkınca herkes koltuğunu korumak adına savaşa başladı bizede artık izlemek düşer bu süreçte sonuçda kayıkçıların kavgasına vatandaş ne yapabilir.

Fetö ve ötesi yazılarımda bu olaylara bu süreçlere gelinebileceğini ayllar hatta yıllar önce yazmıştım.Suç ve suçlu aradığımız şu günlerde dikkat etmemiz gereken en güzel örnekler şunlar.

1- Mücadele ettiler mi ?
2- Haksızlıkları, yolsuzlukları savundular mı ?
3- Kendi çıkarları için sustular mı ?

İşte bunlaar cevap verdiğinizde FETÖ ve ötesi karşınızda durmuş oluyor.Birde kendilerini savunma şekillerini izledikçe gülmek bir o kadar komik oluyor.

Yazıyorum izliyerek gülerek dediğim gibi yumruk yersiniz ama yumruk atanlar yıkılır!
Türkiye Cumhuriyeti içte hainler türedikçe daha güçlü, daha dik, daha istikrarlı olacak..
Ne Mutlu Türküm Diyene....

Kayıkçı kavgası sözlük anlamınıda yazayım bilmeyenlere 1. mec. sonuç alınamayacak, sürüp giden bıktırıcı tartışma.

DEPREM

İzmir karaburun açıklarında meydana gelen  deprem Ege ve Marmarayı salladı tabi bu sarsıntı 1999 Büyük marmara depremini akla getirdi.Baktım haberlerde bazı sitelerde aymaz Belediye Başkanları depremin öneminden bahsediyor. Gülmem bir kat daha arttı sinir gülmesine dönüştü.Ulan imarlı diyerek parkları, açık alanları sizler satmadınız mı! hadi onu geçtim bu kadar olaya rağmen rant, çıkar uğruna imarları artıran sizler değilmiydiniz...

Siyaset harbiden insanları koyun yerine koyma sanatı olduğunu gösteriyor bazen. Hem iktidar, hem muhalefet el birliği ile bu işi güzel beceriyor.Vatandaşın canı, malı, yaşamı inanın bunların hiç birinin umrunda bile değil.

Ülkemizde en iyi yatırımcıların siyasetçiler olduğunu 15 Temmuz darbe girişimi ile görmüş olduk. Nede olsa siyasetin fetöcülerine ulaşamadık tespit edemedik.

Göz göre göre vatandaşa verilen basit cevaplar hatta ukalaca sözlerle aşağılama veya küçümseme ile tutulan tutumlar bu olayların durmayacağının sinyalini açık açık veriyor.

Hani nerede MİT nerede istihbarat diye soruyorlar valla günlük açıklamalara bakılırsa zaten rapor üstüne rapor yazılır.

Kayıkçı Kavgası kurumların içinde de devam ediyor.Birde u açıdan bakın kurumların içi temizleniyor fakat bu temizlik bitmiyor, bitemiyor.

Milyonlarca hakkı yenilen insanın GAZABI bu hainlerin inlerinde, onlara acıların en acısını yaşatacak.

Fetö ve ötesi durmak bilmeden Devlete karşı güç gösterisi yapmaya hatta üstü kapalı tehditlerine devam ediyorlar.Fakat şunun farkında değiller Türk Milleti bunu bir kenara yazar zamanı geldiğinde de sizlere cezasını keser ve bu cezayıda TARİHE YAZAR işte Türk milleti bu yüzden sessizce bekliyor izliyor...

Kayıkçılar kayıkta kavga ede dursun şunu da diyim kayık batarsa deniz sizi içine çeker demedi demeyin...

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV