banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Kriz mi? Keriz mi?

23 Kasım 2016, 15:47
Kriz mi? Keriz mi?


Kriz mi? Keriz mi?

Dolar aldı başını gidiyor diyorlar fakat bunu tezgahlayanlar yakında gümlediklerinde hangi örgütlerin üyesi oldukları çıkacak ortaya.

Kriz var diyerek paralarını gizli havuzlarına, gizli villacıklarına, otellerine, yatlarına katlarına saklayanlar krizi tetiklemek içinde güzelce oyuna devam ediyorlar.

Maaş Krizi
Kriz yaratmak için ilk önce işçilerin maaşları verilmiyor!
Bu şekilde ülkede bir gerilim ortamı yaratılarak devletin güçünü yitirdiği imajı verilmeye çalışılıyor.

İşçi Krizi
Kriz yaratmak için ilk önce personel sayısı azaltıyoruz diyorlar burda amaç evet bittik imajı vermek.
Fakat aslında bu olayla 10 kişinin yaptığı işi 1 kişiye yıkmak işten çıkan ve aileleri de bu olayda mağdur etmek.
Devlet acizmişde kriz varmışta imajı vermek.

Sektör Krizi
Kriz yaratmak için bazı iş adamları iş yaptırdıkları aracı firmalara bile bile paralarını ödemeyerek piyasada sahte bir gerilim yaratarak zincirleme bir ekonomik sarsıntı yaratmayı planlıyorlar. Devletin programları bu hale soktu denerek siyasi bir bunalım yaratılmaya çalışılıyor.

Keriz Krizi!
Birde bu olaylara inanıp işler kötü para yok denilerek ödeme alamayan kerizler krizi var. Onlarda bu sahtecileri bilip susuyorlar göz yumuyorlar ve onların bu siyasi oyunlarına alet oluyorlar.

İşin özeti şu genellikle İnşaat ve gıda sektöründe başlayan bu gizli örgütlenme şu  günlerde piyasalarda da etkisi gösteriyor.Firma sahipleri işler kötü deyip kan ağlarken aynı ağlayan emzikli adamcıklar bir bakmışsınız gece eğlencelerde oluk gibi kumarda, içkide aynı parayı masada bırakıyor.

Kısacası bazı iş adamları bu kriz yapılanmasından açıkça yararlanıyor. Kriz diyerek 100 kişinin yapacağı işi 10 kişiye yıkıyorlar demek oluyor.

Kriz mıriz yok yemeyin
yedirmeyin işinize bakın kriz var diyene ulan saklama paranı diyin...

Ülkemizi Ağaç gibi düşünelim ve ağacın dallarında yer bulan bu sahte krizciler kendi bindikleri dalları kesiyorlar. Çünkü servetlerini yurt dışına bankalara bunlar çoktan taşıdılar.O yüzden kriz var demeye başladılar ve doların çıkışını tetiklemeye devam ediyorlar.Ağacın dalında yer bulan bu denyolar kendi bindikleri dalı kesiyorlar fakat bu denyolar sadece dalda olduklarının farkında değiller. Ağaç yerinde durur ama bu dallamalar kesilip giderler.

Paracıkları saklayanlar Acep hangi örgütlere hizmet ediyor ben biliyorum sizlerde biliyorsunuz bu dallamaları o yüzden vatan hainlerine prim vermeyin bunları ekonomiden kazımak lazım...

Keriz yerine konmayın Ekonomi iyi sadece bazı kerizlerin oyunları var oda olacak bu ülkenin sorunu iç hainler...



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV