banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

MAHMUT TANAL GAZETECİYE SALDIRDI !

Beylikdüzü Kültür Merkezinde gerçekleştirilen İl Gençlik Kolları Başkanlık seçimi için ilçeye gelen CHP Milletvekili Mahmut Tanal, çekim yapan Gazeteci Telat Çabuk'a saldırdı.

21 Aralık 2015 Pazartesi 01:05
MAHMUT TANAL GAZETECİYE SALDIRDI !
banner267
MAHMUT TANAL GAZETECİYE SALDIRDI !
Beylikdüzü Kültür Merkezinde gerçekleştirilen İl Gençlik Kolları Başkanlık seçimi için ilçeye gelen CHP Milletvekili Mahmut Tanal, çekim yapan gazeteci Telat Çabuk'a saldırdı.

Beylikdüzü Kültür Merkezinde gerçekleştirilen İl Gençlik Kolları Başkanlık seçimi için ilçeye gelen CHP Milletvekili Mahmut Tanal, çekim yapan gazeteci Telat Çabuk'a saldırdı.

   Beylikdüzü zabıtasının, gençlik kolları başkan adaylarından birisinin afişini sökmesi sonrasında görüntü alan gazeteci Telat Çabuk'a  kim olduğunu soran Tanal gazeteci olduğunu öğrendikten sonra kimlik göstermesini istedi. Kimliği gördükten sonra "sen AKP'limisin git AKP' lileri çek, AKP'li hırsızları çek" diyen Tanal bir takım hakaretlerde bulunduktan sonra Gazeteciye "BURADA ÇEKİM YAPAMAZSIN" diyerek elinden kamerasını zorla aldı ve yanındakilere görüntüleri silin talimatı verdi.

    Her yerde basın özgürlüğünden dem vuran Mahmut Tanal'ın yapmış olduğu bu saldırı karşısında Parti üyeleri;

   "Böyle rezil insanları milletvekili yapıyorlar sonra neden CHP iktidar olamıyor diyorlar.Bunlar CHP'nin yüzkaralarıdır. Bunlar pirim kazanmak için Silivri Ceza Evi önünde BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ ADINA  boy gösterirler sonra  da gelip gazetecilerin kameralarını gasp ederler. Tehdit ederler. Partimizde böyle vekiller görmek istemiyoruz" dediler.

   SAVCILIK DEVREYE GİRDİ

   Saldırıya uğrayan ve elinden kamerası alınan Gazeteci Telat Çabuk şikayette bulundu. Emniyet yetkilileri savcılık talimatı ile olay yeri Beylikdüzü Kültür Merkezindeki güvenlik kameralarına el koydu. Ayrıca gazetecinin  elinden zorla alınan kamerayı bularak içerisindeki bilgileri incelemek üzere teslim aldı.

    Gazeteci TELAT ÇABUK şu açıklamalarda bulundu ;

   "Bugün üzücü bir olayla karşı karşıya kaldım. Basın özgürlüğü adına kameralar önünde şov yapan CHP'li bir milletvekilinin gerçek yüzünü bugün  görmüş oldum. Basın özgürlüğüne ne kadar saygısı olduğunu bir gazetecinin  elindeki kamerayı zorla el koymasından anlaşılmaktadır. Olay adli mercilere intikal etmiştir. Kesinlikle uzlaşmam söz konusu değildir.Bu tür insanlara yaptıklarının cezasını Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerinin vereceğine inanıyorum "

Telat Çabuk Facebook sayfasında paylaştı.

ŞOVMEN MAHMUT TANAL’IN SALDIRISINA UĞRADIM
Şovmenliği ile tanınan ve FETÖ’nün himayesinde olduğu iddia edilen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın saldırısına uğradım. Bir olayı görüntülerken elimdeki kamerayı zorla alıp gasp eden Tanal, kameradaki tüm kayıtları adamlarına sildirmiş. Olay, adli makamlara intikal etmiştir. Kendisinden davacı oldum. CHP’yi kendine kalkan yapmış, bu tür kendini bilmezlerle yargı önünde hesaplaşmaya hazır olduğumu ve kesinlikle uzlaşmayacağımı huzurunuzda beyan ediyorum. TELAT ÇABUK
Konuyla alakalı ayrıntılar ve açıklamalarım yarın www.bizimbakis.com'da... dedi...

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • sunay 8 yıl önce yorumlandı

      çok geçmiş olsun gazeteciler görsün bu düzenbazları bir taraftan basın özgürlüğü der diyer taraftan götürürler yazıklar olsun chp içindeki çirkeflere

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV