banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

16 Nisan 2024 Salı

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

NEŞEMİZİ GERİ İSTİYORUZ

20 Mart 2016, 14:43



NEŞEMİZİ GERİ İSTİYORUZ

Merhaba değerli BÜYÜK HABER okurlarım.

Çoğumuzun uzun zamandır tek düşüncesi ; Acaba bugün ne olacak? Haksız değiliz tâbi uzun ve geleceğe yönelik planlar yapamaz olduk. Neşemizi, gülümsemeyi unuttuk Umutlarımızı çaldılar evet ülkem berbat bir vaziyette canımızı malımızı koruyacak durumda değiliz heryer ölüm kokuyor. Nerde nezaman bombalar patliycak diye tedirginiz sokağa çıkarken bir çoğumuz eminim ailesi ve sevenleriyle vedalaşıyor çünkü ölüm hiç bu kadar yakın olmamıştı. Avm 'ler sokaklar eski kalabalığı yavaş yavaş yalnızlığa terkediyor esnafın halini düşünüyorum da, durum vahim ötesi zor zor geçinen esnaf kepenk kapatır bir çoğu belkide kapattı . Gazeteler t.v ler yani yayın organlarını takip etmeye korkar olduk çoğumuz, birde hayatın diğer tarafı laylom tarafı var ki sormayın hiç birşey olmamış gibi hayatını idame ettirip o saçma programları izleyip prim verenler onlara da az insan olun diyorum.

Elbette ki bunların olacağını Birçoğumuz tahmin ediyordu çünkü terör örgütleri intikam almadan sessizce durmaz iyice köşeye sıkıştılar halk bilinçlendi çoğu desteğini çekti dağda birçoğu helak oldu dağlar nispeten boşaldı şehirlerde eylemlerine devam ediyor seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Yani Ölmedik daha buralarda yanıbaşınızdayız der gibilerinden.

Meclisdekiler; Boş gürültü istemiyoruz..! Can güvenliğimiz sizlere bağlı madem sağlayamıyorsunuz milletin vergileriyle oraları işgal etmeyin koltuklarınızı terkedin zira, bıçak kemiğe dayanıyor işte o zaman neler olur kimseler tahmin edemez 'at izi it izine karışır 'tabiri caizse . Birbirinizle polemik yaratıp laf yarışı yapacağınıza bir araya gelin birleşin milletin emniyeti için somut çözümler üretin zira vatan hasta vatan umutsuz vatan ağlıyor gencecik çocukları toprağın bağrına veriyoruz ,vatanı anca sizler diriltip can verebilirsiniz. Önce sizler ön ayak olun birbirinize sarılıp kardeşlik tohumları ekin ki bizlere örnek olsun kardeş olduğumuzu hatırlayalım birbirimize kalkan olalım bizlerin şu zamanda yaptığı düşene tekme atmak iyice egoist bencil bir millet olduk bizlere yakışmıyor.
Bir vatan aşığı bir vatandaş olarak bunlar benim arzularım,Devletimizden ricam bizleri bu kaos ortamından kurtarın..

Nevruz bayramınız kutlu olsun,
Bahar tadında güzel günler diliyorum...

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 3 yorum mevcut

    • saadet koç 8 yıl önce yorumlandı

      Yureginize saglik malesef ki gunumuz olaylari hepimizi cok yipratti bunu dile getirmeniz gercekten taktire şayan basarilarinizin devamini diliyorum....

    • Murat Mert 8 yıl önce yorumlandı

      Değerli yazarımız ve halk üstademiz kaleme almış oldugunuz günümüzün güncel gündemi ve oldukça yıprartıcı bir sorun olmuş olan yada olacak olan hep oluyor elbette lakin birzler halk olarak yıkıcı ve yıpratıcı her durumu esefle kınıyor ve bizlerin bu tür oyunlar ile yıkılmayacağını aksine daha farklı bir birlik vatan aşkı besleyeceğimizi dile getirmek istiyorum. Anadolu insanı milli ruhunu çanakkale ile dünyaya benimsetmiştir durum zora düştüğü an o birliğin uyanacağını tüm dünya billir diyorum ve sizde teşekkür ediyorum sesimiz olduğunuz için.
      Ayrıca burada yeni okuduğum bir yazar olmanıza rağmen ayrıca bir beğeni ile takip gerektirecek bir olduğunuzu belirtmek isterim.

    • Dönüş Çiçek 8 yıl önce yorumlandı

      Ülkemizin şu anki durumunu dile getirmeniz ince bir düşüncedir şakin çözüm üretilmiyor dediğiniz gibi huzurlar kaçıyor Masum insanların öldüğü bir dünyada yaşamak çok zor ve bunları anlatmanız halkı aydınlatmak adına çok iyi bir yazı kaleme almışsınız tebrikler .

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV