banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Patlamaya Hazır Bombalar!

02 Temmuz 2016, 16:11
Patlamaya Hazır Bombalar!

Patlamaya Hazır Bombalar!
Uzun zamandır yazmıyorum ama son yaşanan olaylara baktıkça artık kağıda ve kaleme dokunma ihtiyacı duydum. Bayadır ara verdiğim yazılarıma başlarmıyım bilmiyorum ama canlı canlı insanlarında kıyılmasına birilerinin dur deme zamanı.

Yıllardır siz okuyucularım bilirler neyle nasıl savaş verdiğimizi ama inanın bunları anlamayan belkide yeni okurlarımızda vardır aramızda. O yüzden biraz bahsedeyim bu canlı bombalar aslında kara para yani yolsuzlukların eseri o yüzden de bu tür olaylar hemen ört pas ediliyorlar.

web tasarım

Detayları güvenlik kuvvetleri bilsede güçleri bu şer odaklarına dokunacak durumda değil. Aslında birçok terör örgütü ayrı gibi gözükselerde özde aynılar emirler belirli yerlerden geliyor bu örğütlere aslında terör örgütlerini piyonlaştırmış durumdalar.

Kısacası pislikleri ortaya çıkmasın diye her türlü oyuna hazır durumdalar. Demedi demeyin bu aralar bu olaylar çok yaşanacak bunun için İstihbarat uzmanı olmaya da gerek yok hergün oturduğumuz mekanlarda gördüğümüz kişiler kulak misafiri olduğumuz olaylar yakında birçok eş zamanlı olayında geleceğinin göstergesi.

Şimdi içinizden diyeceksinizki madem duydunuz neden haber vermediniz. Defalarca yıllarca 155 aradığım olmuştur her ihbarımın arkasında karakola gidin denmiştir. Hatta bir dönem telefonum askıya alınmıştır aşırı aradığım için sanırım 155 hiç bağlanamadığımı söylemek üzücü ama gerçek.

Kısacası yaşayacaklarımız süpriz değil 155 polis memuru ne yapsın emir kulu. Amirlerinde suçu yok onlarda emir kulu kısacası emniyet mensupları askerlerimiz hepsi emir kumandanın zinciri başta bulunan siyasetçilerin dudaklarının arasında kalıyorlar...

Daha öncede yazdığım yazılarımda bir sürü tespitlerim olmuştu bir çok özel görevli arkadaş ziyaret edip bu bilgi kaynaklarımı sormuşlardı hep aynı cevabı vermiştim. Devletten maaş alan sizlersiniz çalış diye. Demedi demeyin sıcaklar artıcak ama bu olaylarda 2016 yazında baya bir ülkemizi yoracak.

Bayramda ve bayram dönüşü kargaşa yaşatmak için ellerinden geleni yapacak terör örgütleri. Bir defa daha söylüyorum TERÖRİSTLERİN hepsi aynıdır. İsimleri, şekilleri, tavırları başka olsada Ülkemizi bölmek parçalamak zarar vermek için bir oluyorlar.
Bunların hepsi aynı terör örgütüdür sadece kılıkları farklı...

PKK = İŞİD = KCK = DHKP / C = PDY = DEAŞ = Terör örgütü olan daha nicesi bunlarda kendi aralarında bölünmüş durumdalar.

Önemli olan bunlarla baş edebilmek için içimizdeki Hainleri temizlemek lazım diye düşünüyorum. Kurumların içinde hızlı bir şekilde bilgi arışverişi yapan kadrolar her sektörde oturmuş durumda etrafınıza sadece iyi bakın ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.

Eylem yapmaları artık çok daha kolay çünkü planlar çok hızlı yapılıyor teknoloji süper kullanılıyor. Bizler sadece izliyoruz olanları ama salakta değiliz devletin içine sızacak kadar güçlü şer odaklarına karşı inanıyorum ki devlet içerisinde de vatan sever bunları önleyecek kuvvetlerimiz vardır.

Şimdiden hepinize hayırlı bayramlar diliyorum dediğim gibi çevremize çok iyi bakalım bakın iyi bakaın neler göreceksiniz neler.....

banner234


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV