banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

''Retinanın Oscar'ını Kucaklayan Adam''

Farkın Mikrofonla Buluştuğu Adres Müslüm SÖYLER'le Başka Açıdan'da

19 Ocak 2016 Salı 13:42
''Retinanın Oscar'ını Kucaklayan Adam''
banner267
''Retinanın Oscar'ını Kucaklayan Adam''

Farkın Mikrofonla Buluştuğu Adres Müslüm SÖYLER'le Başka Açıdan'da

Her hafta çok özel konu ve konuklarıyla dinleyicileri ile buluşan engelsiz yolculuğun seyir defteri Müslüm Söyler'le Başka Açıdan bu hafta çok özel bir konu ve konuğu canlı yayın stüdyosunda misafir edecek.

Prof. Dr. Murat Öncel dünyanın en saygın göz doktorlarından biri. Görmesi imkânsız denen pek çok hastayı ışığa kavuşturmuş. Uluslararası çapta pek çok ödülü var. Bu yüzden ona “Retinanın Oscar’ını kucaklayan adam” diyorlar. Öncel, tıptaki başarıları kadar ilginç hayat hikâyesiyle de dikkat çekiyor. O, Atatürk’ün en yakın arkadaşlarından Rüştü Egel’in torunu. Başarılarının ardında Vehbi Koç, Turgut Özal gibi önemli isimlerin payı var.

beylikdüzü tabela reklam

Tıp dünyasının bir numaralı ödülü Retina Oscar'ını üst üste 3 yıl kazanan Prof. Dr. Murat Öncel, başarıya doymuyor. Sırada yeni doktorlar yetiştirmek var diyor. Türkiye'nin göz alanında dahi doktoru Prof.Dr.Murat Öncel Türkiye'nin saygın hastanelerinde hastalarını kabul edip tedavilerine devam ediyor.

Retina Oscar'ı olarak adlandırılan ve çok az doktora verilen ödülü tam 3 kez kazanan Öncel 24 Ocak 2016 Pazar günü saat: 16:00-18:00 arası Türkiye'nin Sihirli Mikrofon ödüllerinde en iyi Türkü radyosu ödülünü kazanan 93.9 Medya Fm'de Sosyal Sorumluluk içeren Müslüm Söyler'le Başka Açıdan'ın stüdyo konuğu oluyor.

Türkiye'nin yanısıra dünyanın her yerinden dinlenen 93.9 Medya Fm'de göz hastalıkları, özellikle retine ile ilgili önemli bilgileri dinleyicilerle paylaşacak olan Prof.Dr. Öncel'e dinleyiciler canlı yayında sorular sorabilecek.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV