banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Son gülen iyi güler !

17 Aralık 2015, 05:35
Son gülen iyi güler !

adnan eren - son gülen iyi güler - gazeteci adnan eren -
Son gülen iyi güler !

Bazen hayatın içerisinde hep bir kavga söz konusu olabilir. Bir bakmışsınız haklı olduğunuz durumlarda bile size haksız muamele yapılabilir. Bu sizin haklılığınızın bittiğini göstermez elbet, haklı olduğunuz zamanın yansımasında ortaya çıkacak bir gerçektir.

Bazen sabır ilaç olabilir duygulara ve hislere yani sabırla hareket etmek bazen aşırı kazançlara yol açabilir; buna da sanırım “maneviyatın gücü” eklenince değmeyin keyiflere, kısacası “gün doğmadan neler doğar” kelimesi buradan türemiş olabilir….

Birçok olayda bazen kendisini dünya nimetlerine terk edenleri gördük, sonucunda bunlara tapanlarında bir süre sonra hep birlikte helak olduklarına şahit olduk. Düşünsenize yıllar içerisinde gözleriniz kimlerin yükseliş ve çöküşlerine şahit oldu değil mi?

Bazen merdivenlerin en üst seviyesi aslında boşluğa basıyordur basınca kayan ayaklar en sonunda sıfır noktasına düşecek dediğiniz anda eksilere gitmeye başlar sıfır bile o eksiler içinde bir değer olur onun için.

İşte gizemlerle dolu dünyada Allah kimilerine aşırı para vererek şımartır hatalara düşürtür ki onların bu dünyada tekrar ceza çekmeleri için bir yöntemdir bu kısacası ne kadar çok para gücüne taparsa kişi o kadar kör olur ve gerçeklerden saparak başka işlere girişir. Kısacası yükselişin sonu felakete çıkan sokağın ucudur. Bu yolda destekleyen köstekçiler, şakşakçılar olacaktır ama bu destekleyenlerde hep bir arada yok olup gidecektir.

Bunu nerden biliyorsun diyenleri duyar gibi oluyorum ama inanın 6.hisleri olan biri olarak Allahın bazı insanlara üst görü verdiğini biliyorum ve yaşıyorum. Kısacası demedi demeyin diyorum başladığı gibi bitmeyecek bir film gibi akıp gidecekler bu tezgâhtan bir bakmışsınız ağlar, beyler, para gücüyle çalışan kişilerin çark etmesi ile süren imparatorluklarına veda edeceklerdir.

Bazen tebessüm, belki bir sırıtma insanın doğasında olan gülme refleksidir. Güler yüzlü olmak bazılarına batar durur ama demedi demeyin gülen yüz, temiz yüz, her zaman toplumda değer görür yüzüne gülüp, arkandan konuşulacağına hep gülüp arkadan konuşanlara da gülmenin yeridir.

Dost sanma şanlı vaktinde dost olanı..
Dost bil gamlı vaktinde elinden tutanı...!
                                                     ~Mevlana~

Demiş Mevlana hazretleri bende hem yalancılara, hem de hırsızlara bir söz edeyim dedim…

“Yalancı; hırsıza benzer...
Hırsız eninde sonunda bir yerde yakayı ele verir, yalancıda farkında olmadan yalanını ortaya serer.”

İşte bu kadar basit yakayı elverme zamanı yaklaşacaktır kimilerine...

Son gülen iyi güler demişler gülen bir dünyada sizlerde hep güler yüzlü kalın esen kalın mutlu kalın….

Adnan EREN

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • ali 8 yıl önce yorumlandı

      evet sabah sabah okudum dostu düşmanı gözden geçirdim e hayat böyle bu dünyada ve iki cihanda da hesaplar verilecek bence de....

    • semra güler 8 yıl önce yorumlandı

      adnan bey süper teşhis etmişsiniz katılmamak elde değil gerçekten neleri gördük neleri görüyoruz hayat çok inca bir çizgi gerçekten...

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV