banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

SÖZÜM İNSANLIGI UNUTANLARA

14 Şubat 2016, 23:38


SÖZÜM İNSANLIGI UNUTANLARA
Merhaba değerli BÜYÜK HABER okuyucularım. genelde hayatın içinden yazılar yazmayı tercih etmişimdir kim bilir belki yazdıklarımla birilerinin hayatına doğru biçimde yön verebilirim.

Kişilerin hayat hikayeleri, hayata karşı sergiledikleri duruş küçük dokunuşlar benim ilgi alanıma girmiştir. Tabi ki kişileri rencide etmek değildir amacım, özelikle de kadınlar üzerine yoğunlaşırım buğulu gözlerin acılarını merak ederim daha doğrusu insanları tanımaya caba harcarim. Malumunuz artık insanlar internet üzeri iletişim kuruyor bir çoğumuz internet bağımlısı olduk gerçek hayattan bir hayli koptuk. Aileler uzaklaştı iyice birbirlerinden birlikte yenen yemek sofraları dahi tarihe karışacak gibi, güzel tarafları da var elbet ne amaçla kulanıldığına bağlı bizleri bekleyen tehlikeler varmı?  Elbette var. Sanal dünya gerçek dünya 'nın yansımasıdır zaten insanların bir çoğu oyuncu olmuş samimiyet iyice azalmış yok olmaya yüz tutmuş. Çoğu kişi Maskelerin ardına gizlenmiş öyle ya yalandan kim ölmüş. insanlık can cekisiyor maalesef oldukları kişi değil de olmak istedikleri kalıplara koymuşlar kendilerini, derken çoğu maddi durumu bozuk kişiler av peşine düşmüş bu kadınlar içinde aynı erkekler içinde aynı olmuş.



Sanal dünya bazıları için âdeta tuzaklarla çevrili bir cehennem özellikle gençler ve çocuklar için sevgi sözcüğü o kadar basit olmuş ki herkesin dilinde herkes herkesi seviyor 'koca bir yalan 'tabiki sevgi, günümüzün açlığı bunu kimse inkar edemez. Elbette bundan yararlanmak isteyip bunu fırsata dönüştürmek isteyen sözüm ona kendini akıllı zanneden kişiler bu güzel duyguları suistimal edecektir. Bunların tek düşüncesi kolay yoldan maddi çıkar sağlamak çalışmak kim onlar kim kolayca para kazanmak varken, kimi nasıl kandırabiliriz maddi yada manevi bunun hesabını yapar olmuş bir çoğu bu tuzaklara genelde kadınlar çok basit düşüyor. Önce kadının istediği role girilir hayatın tozpembe olduğuna inandırılır beyin bir nevi alet olur bu oyuna, ağlayıp yalvarmak bedava gerekirse inandırmak için bunlar dahi yapılır.

Herşey istediği gibi olursa,gönül oyunu bir müddet devam eder çoğu maddiyata dayalı olur bu çıkar ilişkilerin. Eğer ümit yoksa acımadan kadın terk edilir bir veda ya dahi gerek doyulmaz. Duygularıyla oynanan kadınlar çok kolay bunalıma girer kimsesiz bir çocuğun cami avlusuna bırakılması gibi birsey dir bu olanlar. .

BEYLER. .! Aklınızdaki kiri temiz yüreklere akıtmayın kötülük daima kaybeder ilk başlarda kazandığını zannetse dahi kötülük yapan kişi bu sadece ego dur, ego nun kişiyi yönetmesi kadar çirkin birsey olabilirmi? Dürüstlüğü destur edinin ki farkınız kaliteniz olsun palyaço olmanıza gerek yok unutmayın ki; hiç kimse yaşattığı acıları yaşamadan ölmez. Gelecek her nesil diğer nesilin devamıdır güzel bir miras bırakın sizden sonrakilere zira çocuklar büyükleri örnek alırlar. Dünya'yı sizin gibiler kirletiyor iyilere fırsat verilmiyor öyle bir algı operasyonu yapılıyor ki sanki iyi insanların nesli tükenmiş gibi bir düşünce beyinlere yerleşiyor. Çok iyi düşünün bir kişinin hayallerini usta bir hırsız gibi çalarken, gereksiz tüm bunlar insanlığınızdan ödün vermeye değmez.
BAYANLAR...!'Hayat akıllı yaşama sanatı 'bu yazdıklarım gerçek hayattan alıntıdır umarım hepinize ders olur sizler fırsat vermesseniz ileride pişman olup üzülmezsiniz. Kişi sadece özünde mutlu olur unutmayın. Iki tatlı söze kanmayın artık aşklar dahi posmodern olmuş. .

Herseye rağmen bir yerlerde sevginin kanat cırptığına inanıyorum. Sevgiyle kalın

Nagihan UYANIK

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Ferit ozciftci 8 yıl önce yorumlandı

      Okadar güzel anlatmissiniKi helal olsun açık yurekliligine gerçekten toplum senin gibi insanlara hasret her kelimende ders alması lazım insanın Kadın erken coluk çocuk farketmezsizin topluma haykırış bravo diyorum saygilar nagihan hanim

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV