banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

TATİL KIRINTILARI

12 Mayıs 2016, 13:06

TATİL KIRINTILARI

Merhaba BÜYÜK HABER okurlarım..! Malum izin sezonu başladı, biraz iş stresinden uzaklaşıp denizin kumun ve güneşin tadını çıkarmak elbette ki hakkımız. Ben tatil sezonunu biraz erken açanlardanım sanırım aranızda benim gibi olanlar vardır. Yurtdışında yaşadığım için erken rezervasyon yaptırıp yerimi ayırmıştım o gün gelene kadar ki zaman dilimi adeta zorlu bir maratonu hatırlatır bana. Uçak 45 dakika gibi gecikmeli olarak, gökyüzünde bulutların arasında nazlı bir gelin gibi dolaşır adeta tatil için de hayaller kurdurur güzel hayaller, eş dost ziyaret edilecek ufak tefek armağanlar ikram edilecek , sunulan değişik ikramların tatlarına bakılacak bunlar çok zevkli ve bizleri adeta tatile adepte eder bilirsiniz ki ortam farklı huzurlu.

Elbette yurdum insanının olduğu yerde, gulumseten anılar mutlaka olur yeter ki biraz sağa sola bakıp takip edin çevreyi, uçakta inişe geçerken bir teyzenin kemerini çözüpte lavaboya gitmek istemesi hostesın olaya hızlı bir şekilde müdahale etmesi beni gulumsetti. yere iner inmek acaba nasıl bir tatil olacak umarım güzel sürprizler yaşarım diye düşünürken, otobüs biletimi karşıdaki bilet satın bayii 'den alıp yolculuğuma devam ettim, yol boyunca düşündüm'' yurdum gerçekten çok güzel '' havası dahi sanki bir başkaydı ana, evlat, sevgili kokusu vardı her karış toprağında. Atalarımızın emanetiydi bizlere ne kutsal bir emanet diye düşündüm bir an ruhları şad olsun bu emaneti bizlere bırakan güzel insanların.

Yolculuğum yarıya geldiğinde tekrar başka bir otobüse binip devam etmem gerekiyordu aktarma yapıp yola devam etmeliydim vakit nerdeyse gece yarısıydı yorgundum ve migren başlamıştı bu ağrıyı bilen bilir kişiyi hayatta koparıp geldiğinde, bir otel bulup dinlenip ertesi gün yolculuguma devam etmeyi düşündüm. Otobüs şoförü ne nerede kalabilirim çevrede temiz bir otel olup olmadığını sordum,beni bir otele götürdü sirket yolcusu olduğum için biraz indirim yaptıklarını söyledi şoför bey,burada gerçekten sürpriz oldu tahmin ettiniz çoğunuz, Otel hiçte düzgün bir otel değildi gece yarısı valizlerimi aldigim gibi bir taxi bulup eve gittim elbet ki fiyat taxi tarifesi değildi. Türkiye 'de nasılsa her şey kılıfına uygun şekilde ayarlanıyor..

Birkaç gün aile ve dostlarla hasret giderip yol yorgunluğunu üzerimden atıp dinlendikten sonra, bir tatil kasabasında oturan biricik değerli arkadaşımı ziyarete gittim aman güzeller güzeli arkadaşım neler hazırlamış bir ikram sormayın gitsin laf aramızda baklava dahi açmış benim için elleri dert görmesin. Bol bol yürüyüş yaptık sahile indik   deniz kokusunu içimize bol bol çektik. Lakin beni üzen lavaboların kir pas içinde oluşuydu hijyen sorunu çok büyük yurdumda bu sorunu maalesef aşamadık insan lavobolara dokunamıyor. Yollar deseniz sanki köstebek yuvası gibi aynı yere 3 sene önce gitmiştim hiç bir degisiklik göremedim. Belediye binası önünde rengarenk çiçekler her yıl yenileniyordu oysa, keşke turizm için yollara önem verip çevreye hijyen getirseler ne güzel olur oysa.

Belediye görevlilerinden bir halk olarak ricam sadece oy toplama zamanı çalışmayın daima çalışın orada halkın vergileriyle oturuyorsunuz çevreye karşı kör ve sağır olmasanız diyorum. Fakat bazı büyük illerde AVM önlerinde düzen vardı temizlik işçileri yolda bir tane dahi çöp bırakmayın anında almaları güzel bir çalışma diye düşündüm bunu tebrik etmek gerek. benim gözlemlerim bunlar oldu bu sene yurduma dair.. Sevgiyle kalın

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV