banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Uluslararası Terör

08 Ağustos 2015, 01:53
Uluslararası Terör
Sadullah KAVAK

Uluslararası Terör



Ülkemiz son günlerde yeniden, uluslararası bir organizasyon olan terör saldırılarına maruz kalmaktadır. Ülkemiz ve İslâm coğrafyası üzerinde yeni emperyalist ve siyonist hedeflerine ulaşmak isteyen devletler ve uluslararası odaklar, son günlerde, sınırlarımız içinde ve dışında örgütleyip besledikleri PKK, DAEŞ, DHKPC vb. taşeron terör örgütlerini sahaya sürmüşlerdir.

Bu terör örgütleri “Kürtlük”, “İslâm” ve “haklar-hürriyetler” gibi kavramları, “Türkiye’ye ve İslâm’a düşmanlık besleyerek devletimizin, milletimizin ve ümmetimizin istiklâline son verme ve bekasına halel getirme” niyetlerine perde ederek Türkiye ve dünya kamuoyunu aldatmaya çalışmaktadırlar.

Oysa bu terör faaliyetlerinin gerisinde yatan, Büyük Ermenistan hayâli, Büyük İsrail’i kurma hedefi, bazı devletlerin daha da genişletmek ve iyice kökleştirmek istedikleri sömürge düzenleri ve uluslararası Siyonist ve sermaye odaklarının daimi kılmak istedikleri dünya hâkimiyeti, feraset sahibi halkımız tarafından bilinmektedir.

Bu taşeron ve köle ruhlu terör örgütlerinin gerisinde beliren, Siyonistlerin, İngiltere, Almanya, Fransa gibi Batılı emperyalist devletlerin, Amerikan NEOCONlarının, Ermeni ASALA yapılanmasının vahşi suretleri artık âşikâr bir şekilde fark edilmektedir.

Oto Servis

Yukarıda bahsi geçen terör organizatörleri ülkemiz insanına, Müslümanlara ve dünya üzerindeki diğer mazlum milletlere dünden bugüne tarifsiz acılar yaşattılar ve şüphemiz yok ki, bugünden sonra da aynısını ve daha ağırlarını yaşatmaya niyetliler…

Bizler, Türkiye, İslâm dünyası ve yerkürede zulme uğrayan diğer mazlum milletler olarak her türlü insanî ve ahlâkî değerden uzak olan bu terör organizatörlerine ve taşeron örgütlerine gereken şifahî ve fiilî cevabımızı vermeye devam edeceğiz.

Bütün Türkiye halkı ve Müslümanlar olarak, vahşi terör örgütlerine ve onların insanlık dairesi dışına çıkmış efendilerine karşı mücadele veren, Hakk’ın ve hukukun temsilcisi olan büyük devletimize ve ilahî adaletin keskin kılıcı vazifesini gören kahraman ordumuza her türlü maddî-mânevî desteği vermeye devam edeceğiz. Dualarımız onlarladır…

Yüce Mevlâ’mızdan, Hak dâvası uğruna canını feda eden aziz şehitlerimize rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar niyaz ediyor ve terörün efendilerini ve kölelerini tel’in ediyoruz… 
Kalınız Sağlıcakla...
Sadullah Kavak

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV