banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yeni Şafak'çılar Kaçtı!İzle

Nevval Sevindi yandaşları kaçırttı Habertürk'teki “Türkiye'nin Nabzı” programında son dönemde medyada pek rastlanmayan şok bir olay yaşandı.

29 Aralık 2013 Pazar 18:25
Yeni Şafak'çılar Kaçtı!İzle
banner263
Yeni Şafak'çılar Kaçtı!İzle
Nevval Sevindi yandaşları kaçırttı Habertürk'teki “Türkiye'nin Nabzı” programında son dönemde medyada pek rastlanmayan şok bir olay yaşandı. Yeni Şafak yazarları Salih Tuna ve Hilal Kaplan “Yolsuzluk yok, bunlar uydurma, komplo” dediler. Bunun üzerine Nevval Sevindi Yeni Şafak'ın 13 Ekim 2013 tarihli “Turkleaks” yolsuzluk manşetini çıkarıp gösterdi ve “Sizin gazeteniz yazmış. Bu da mı komplo?” diye sordu. Bunun üzerine Tuna ve Kaplan sinirlenerek stüdyoyu terkettiler. Sunucu Didem Arslan Yılmaz da “Karşıt görüş gitti” diyerek programı erken kapattı. 28 Aralık Cumartesi gecesi saat 21.00'de Habertürk'te yayınlanan “Türkiye'nin Nabzı” programı uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir “kaçış”a sahne oldu. Karşıt görüşlere alışık olmayan yandaş medya mensupları Salih Tuna ve Hilal Kaplan, Nevval Sevindi'nin “belgeli” çıkışı karşısında şok geçirerek programı terkederek kaçtılar. Programdan sonra Nevval Sevindi, twitter fenomeni haline geldi ve twitter “yıkıldı”. Olay şöyle gelişti: Program başlayınca Sevindi, Erdoğan Hükümeti'nin 17 Aralık yolsuzluk operasyonundan sonra takındığı örtbas etme tutumu ile Türkiye'de hukuku, yargıyı, polisi ve ekonomiyi çökerttiğini söyledi. Salih Tuna buna karşı çıkarak “Yolsuzluk diye bir şey. Bunlar 3 Kuruşluk Opera” diye konuştu. Bunun üzerine Nevval Sevindi, Yeni Şafak'ın 13 Ekim 2013 tarihli “Turkleaks” manşetini çıkarıp gösterdi ve “Sizin gazeteniz bu yolsuzluğu manşetten verdi. Bu da mı 3 kuruşluk opera? Bu da mı Musevi komplosu?” deye sordu. Kendi gazetesinin manşetinden haberi olmayan Salih Tuna önce “O hangi yılın gazetesi?” diye sordu. Yeni Şafak'ın yolsuzluk operasyondan 2 ay önce bu konuyu manşete taşıdığını anlayınca, Tuna sinirlenerek programı terketti. Program reklama girerek ara verdi. Program yeniden başlayınca bu kez Hilal Kaplan kendisinin kısa açıklama yaparak gideceğini söyledi. Kaplan, Yeni Şafak'ın Rıza Sarraf'tan sözetmediğini iddia etti. Nevval Sevindi ise, bu hayali ihracat ve kara para aklama operasyonunun odak noktasında Rıza Sarraf olduğunu ve Yeni Şafak'ın da bunu bildiğini söyledi. Sevindi zaten Yeni Şafak ekonomi müdürünün de bu manşetten bir gün önce Sarraf ile telefon konuşmasını daha sonra yayınladığını belirtti. Bunun üzerine Hilal Kaplan da stüdyoyu terketti. Kaplan giderken “Darbecilerin kafasını kestik, yolsuzluk yapanların da kolunu keseriz” dedi. Sevindi ise buna “Kesin o zaman! Ama kesmiyorsunuz. Yolsuzluk yok diyorsunuz” yanıtını verdi. Kaplan bu son sözler üzerine stüdyoyu canlı yayında terkederek gitti. Türkiye'nin Nabzı programının sunucusu Didem Arslan Yılmaz bu gelişmeler üzerine “Karşıt görüş olmadan bu programı sürdürmem etik olmaz” diyerek programa son verdi. Programın diğer iki katılımcısı Şükran Ketenci ve Nazif Okumuş son sözlerini söyledikten sonra program son buldu. Böylece Nevval Sevindi, konuk olarak katıldığı programda “yolsuzluk yok” diyen Yeni Şafak yazarlarını, Yeni Şafak'ın “Yolsuzluk” manşeti (Turkleaks) ile programdan kaçırtmış oldu.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV