banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

YOLSUZLUK ve TERÖR

19 Mart 2016, 16:18
YOLSUZLUK ve TERÖR
YOLSUZLUK ve TERÖR
YOLSUZLUK ve TERÖR
Aynı yazıyı yayınlamak  daha mantıklı o günlerden bu günlere düşündükçe 2005 yazdığım yazıyı 13.şubat 2013 de yayınlamıştım.
19.mart.2016 ve aynı yazıyı sadece değişmeyen yönüyle vurgulamak için yayınlamak istedim.

Tabi bu süreç isimde yeni örgütler yeni isim değiştiren örgütlenmeleri ile biraz rengi değişiyor ama canlı bomba eylemleri ile dünya tehlike altında ülkemizde bu terör belasından kurtulamıyor kara para desteği aldıkça terör süreceğe benziyor.

YOLSUZLUK ve TERÖR
2005 yılında kaleme aldığım yazı şu an bile güncelliği koruyor umarım bu yazıları yazmayacağımız günleri de görmek nasip olur.

Günümüzde Terörün Yolsuzlukla beslendiği gerçeği apaçık ortada. Fakat Henüz bir durum değişikliği yok gibi işler tam düzelecek derken Terör hortluyor birden ve aniden. Yolsuzlukla beslendiğine inandığım terör örgütleri can yakıyor. Askerimize, Polisimize, Öğretmenimize, Sivil Vatandaşımıza Kurşun Olarak dönüyor bu Yolsuzluklardan kazanılan paralar.

Yolsuzluk batağı bir şekilde kirli kişilerin bağlantısı ile Örgütleri besliyorlar. İşte bu ülkenin kaynakları teröristler tarafından bir şekilde kullanılıyorsa durum çok vahim değil mi. Şehrin ortasında evlerde bomba imal ederken patlayan bombalar terörün çirkin yüzünün ta kendisi değil mi. 21.yy en büyük baş belası terör. Ülkemiz PKK Terörü ile yıllardır savaşmakta.

Bizi çağdışı sayanlar kendi başlarına aynı olay geldiğinde Terörle mücadelemizi anladılar ama çok geç oldu PKK gibi örgütleri besleyenlerde sahip çıkmadı. Fakat Örgütlerin en büyük geliri yurt içinde ki para transferinden Yolsuzluktan geçiyor. Hani Belgesi diyenler olacaktır elbet ama bunun da kanıtı sempatizanların yolladıkları paralardan geçiyor. Örneğin İstanbul da bir mafya düşünün otoparktan kazancın % kaçını yolluyor.

Püf nokta bu işte anlayana Allah Askerimize ve Polisimize Güç Kudret versin Lanet Olası Terörü Bitirmek Adına.
Yolsuzluk ve Terör Ülkemizin içinde ki kanayan yaralar bir an önce çözüm bulunmalı yoksa çok geç kalacağız.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV