banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Malkoç tamirci çırağıydı şimdi VIP aracın1 numarası

Dünyaya parmak ısırtan mucize Türk Erbakan Malkoç..

17 Mart 2013 Pazar 21:26
Malkoç tamirci çırağıydı şimdi VIP aracın1 numarası
banner304
Malkoç tamirci çırağıydı şimdi VIP aracın1 numarası
Dünyaya parmak ısırtan mucize Türk Erbakan Malkoç..

Erbakan Malkoç, Ardahan'ın köylerinden birinde 11 çocuklu bir ailenin ferdi olarak doğdu. 12 yaşında İstanbul'da tamirci çıraklığıyla başladığı iş hayatı serüveni bugün Avcılar'daki 4 bin metrekarelik fabrikada muhteşem bir başarıya dönüştü.
İLKOKUL MEZUNU

İlkokul mezunu Erbakan Malkoç tamirci çırağıyken VIP araç konusunda 1 numara oldu. Almanlar onun tasarımlarıyla Cenevre'de stant açtı.
DÜNYA SOSYETESİNE ARAÇ TASARLIYOR

Adı Erbakan Malkoç.. Kişiye özel VIP araçta ünü Türkiye sınırlarıını çoktan aştı. Arap prenslerine, dünya sosyetesine çok özel araçlar yaratıyor. Tasarımları şimdi dünyanın en prestijli otomobil fuarlarından biri olan Cenevre Otomobil Fuarı'nda.

GÖZLERİ KAMAŞTIRIYOR

Almanlar'ın dünyaca ünlü tuning şirketi MTM Klassen Dizayn ile distribütörlük anlaşması imzalayan Malkoç'un yüzde yüz Türk tasarımı araçları böylesi prestijli bir arenada gözleri kamaştırıyor.
TÜRKİYE'DE ÇALIŞTIĞI ÜNLÜLER

Türkiye'de de çalışmadığı ünlü neredeyse yok. Bülent Ersoy'dan Ajda Pekkan'a Özdemir Sabancı'dan Galatasaray'ın yıldızı Sneijder'e, Metin Şentürk'ten İbrahim Tatlıses'e kadar aklınıza gelebilecek pek çok isim Malkoç'un müşteri portföyünde. Erbakan Malkoç, başarısıyla ilgili şunları söyledi:
4 KATI FİYATA SATIYORUZ

"Almanlar bize 30-40 bin Euro'luk araçları gönderiyor, biz de kesiyoruz, biçiyoruz, tasarlıyoruz. Yeni baştan bir araç yaratıp, 150 bin Euro'ya yine Alman'a Onlar da kendi markaları adı altında pazarlıyor. Bu bir Türk girişimci için müthiş bir şey"

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV