banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Piyano çalan inşaat işçisi

03 Eylül 2016, 19:59
Piyano çalan inşaat işçisi Arkadaşlarının sosyal medyaya yüklediği “piyano çalan inşaat işçisi”nin videosu kısa sürede izleyenleri hayran bırakmıştı. İnşaat işçisi Aqşin Gulaliyev “Çocuksuz anne size ne kadar acı veriyorsa piyanosu olmayan piyaniste de yaşam o kadar acı veriyor. Tutkunu olduğum şeye hayatım boyunca çalışsam sahip olamayacağım" diye konuştu. İnşaattaki kıyafetleriyle piyano başında adeta kendinden geçen Aqşin Gulaliyev’in internette yer alan videodaki görüntüsü, izleyenler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Parmakları tuşların üzerinde dans eden inşaat ustası Gulaliyev, Azerbaycan’ın Sabirabad şehrinin Hasanali Köyü’nde dünyaya gelmiş. Babasının kaynakçı, annesinin ev kadını olduğunu söyleyen Gulaliyev “3 kardeşiz, kız kardeşim evli, erkek kardeşim ise araba yıkayarak hayatını kazanıyor. Kendi halinde bir ailem var. Kendimi bildim bileli en büyük tutkum müzik. 15 yaşımdayken ailemden beni müzik kursuna göndermelerini istedim. Aylık cüzi bir miktar ödeyerek küçük bir müzik derneğinde piyano öğrenmeye başladım. Evde piyano yok. Bu nedenle pratik de yapamıyorum. Maddi yetersizlikten dolayı dernekte öğrendiğimle yetinmek zorunda kaldım. O gün öğrendiğim piyano, yaz düğünlerinde ekmek teknem oldu” diye konuştu.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV