banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

1 Temmuz'da başlıyor! Tıbbi malzemeler eczaneden temin edilecek

SGK ile eczaneler arasındaki tıbbi malzeme sözleşmesi, 1 Temmuz 2017 tarihinde yürürlüğe giriyor. Eczacılar bu tarihten itibaren ilacın yanı sıra 115 tıbbı malzeme için de danışmanlık hizmeti verecek.

29 Haziran 2017 Perşembe 18:47
1 Temmuz'da başlıyor! Tıbbi malzemeler eczaneden temin edilecek
banner266
1 Temmuz'da başlıyor! Tıbbi malzemeler eczaneden temin edilecek
SGK ile eczaneler arasındaki tıbbi malzeme sözleşmesi, 1 Temmuz 2017 tarihinde yürürlüğe giriyor. Eczacılar bu tarihten itibaren ilacın yanı sıra 115 tıbbı malzeme için de danışmanlık hizmeti verecek. Vatandaş artık fatura kestirip geri ödeme beklemeyecek
Tıbbi malzemelerin de eczanelerden temin edilmesiyle ilgili açıklama yapan Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Eczacı Nurten Saydan, eczacıların sonradan alınan sertifika ile değil, üniversite diplomaları ve aldıkları akademik eğitimle tıbbi malzemede en iyi danışman olduklarını belirterek "Vatandaşlar, hasta altı bezi, varis çorabı, tabanlık, koltuk değneği, korseler, nebulizatör, hasta yatağı gibi elzem 115 tıbbi malzemeyi eczanelerimizden alabilecekler" dedi.
GERİ ÖDEME BEKLEMEYE SON

Reçetesine tıbbi malzeme yazılmış olan hastaların 1 Temmuz'dan sonra cadde cadde dolaşıp tıbbi malzemeci aramayacağını söyleyen Nurten Soydan şöyle konuştu:

“Vatandaş fatura kestirip kurumdan yapılacak ödemeyi beklemeyecek. Çünkü SGK eczanelerimizle sözleşme yaparak vatandaşlarımızın her gün çalışan, ülkemizin en ücra köşesinde bile hizmet veren 25 bin eczaneden hizmet alınmasını sağlamıştır. Eczane sözleşmelerinin 'tıbbi malzemelerin' de eczanelerce karşılanması yönünde hazırlanması vatandaşlarımızın sağlık hizmetini kesintisiz alması açısından çok önemli bir gelişmedir. Vatandaşlarımız; hasta altı bezi, varis çorabı, tabanlık, koltuk değneği, korseler, nebulizatör, hasta yatağı vs. gibi elzem 115 tıbbi malzemeyi eczanelerimizden alabileceklerdir."
FİYATLAR DA AVANTAJLI OLACAK

Ayrıca Nurten Saydan, "Eczanelerimizde marka seçiminde gerekli özeni gösteriyoruz ve ürün hakkında yeterli bilgiye sahibiz. Eczanelerimizde vereceğimiz ürünlerin fiyatı hiçbir zaman vatandaşımızı zorlayacak, kurumu zarara uğratacak seviyede olmayacak. Fiyat avantajından dolayı da eczanelerimiz vatandaş tarafında tercih edilecektir" açıklamasında bulundu.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV