banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

3 bin 500 ton makarnaya ‘kaçakçılık’ incelemesi

Mersin Limanı’nda kaçak olduğu iddiasıyla 162 konteynır makarnaya el koyuldu.

10 Nisan 2017 Pazartesi 20:45
3 bin 500 ton makarnaya ‘kaçakçılık’ incelemesi
banner322
3 bin 500 ton makarnaya ‘kaçakçılık’ incelemesi
Beylikdüzü Tabela

Mersin Limanı’nda kaçak olduğu iddiasıyla 162 konteynır makarnaya el koyuldu. Gaziantepli ünlü bir makarna firmasına ait olduğu iddia edilen 162 konteynır makarnanın ihraç edilmek üzere bekletildiği öğrenildi. Mersin limanındaki operasyonun GDO şüphesiyle başlatıldığı iddia edilmişti ancak bu iddia yetkililer tarafından yalanlandı.
Bir ihbar üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, Mersin Limanı'nda operasyon düzenledi. Operasyonda; kaçak olduğu iddiasıyla 162 konteynır makarnaya el konuldu.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından el konulan makarnalar incelenmek üzere bekletildiği her bir konteynırın içerisinde yaklaşık 22 ton makarna bulunduğu öğrenildi.

İÇİNDE ÜNLÜ BİR MARKANIN MALLARI DA VAR!

Alınan bilgiler ışığında makarnaların paketli değil dökme şekilde olduğu ve Gaziantepli başka bir makarna şirketinin de mallarının bulunduğu iddia edildi.

tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV